Google verstopt Halloween-spel in de Google Doodle: zo speel je het

Lars Paijmans
31 oktober 2016, 19:12
1 min leestijd
Google verstopt Halloween-spel in de Google Doodle: zo speel je het

Zoals wel vaker staat Google ook vandaag in het teken van een feestdag. Speciaal voor Halloween is de Google Doodle aangepast, zodat je er vandaag een leuk spelletje mee kunt spelen. Dit werkt natuurlijk ook op je iPhone en iPad, wij laten zien hoe.

Lees verder na de advertentie.

Halloween Google Doodle spelen op iOS

Als je van plan bent om de Halloween Google Doodle te spelen, dan raden we je aan om dit via de officiële Google-app voor iOS te doen. Deze laat je het vermakelijke spelletje namelijk in fullscreen spelen, terwijl je bijvoorbeeld in Safari tegen een vervelende adresbalk aan blijft kijken. Het opstarten van het spel is heel simpel. Je tikt simpelweg op de Play-knop in het midden van het getekende Google-logo, waarna je automatisch doorgestuurd wordt naar Googles Halloween-spel.

Halloween Google Doodle

In de Halloween Doodle van vandaag is het aan jou om een tovenaar te beschermen tegen een onuitputtelijke stroom van spoken. Dit doe je door lijnen te tekenen over je scherm, waarna de tovenaar een spreuk afvuurt en een spook laat verdwijnen. Belangrijk hierbij is dat je de juiste tekening maakt op het juiste moment, want boven de spookjes hangt het figuur dat je moet maken om ze te verslaan. Omdat Googles logo tijdsgebonden is, blijft dit spel slechts aan dag speelbaar.

Naast deze Halloween Google Doodle zijn er natuurlijk nog veel meer manieren om Halloween te vieren op je iPhone of iPad. Zo heeft Apple vandaag een speciale aanbieding in de App Store, waardoor er meerdere griezel-apps tijdelijk sterk in prijs verlaagd zijn. In het onderstaande artikel zetten we onze tien favorieten voor je op een rijtje.

Lees ook: Deze 10 Halloween iOS-apps zijn tijdelijk sterk in prijs verlaagd

Lees het laatste nieuws over Apple

Categorie: Apps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen