Apple Store in Den Haag opent aanstaande zaterdag
Gijs Ettes

Aanstaande zaterdag zal Apple de derde Apple Store in Nederland openen. De winkel in Den Haag opent op 9 augustus haar deuren, zo heeft Apple bevestigd tegenover Metro.

‘Haagse Apple Store krijgt 360 graden Genius Bar’

Haagse Apple StoreDe afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de Haagse Apple Store, die zich bevindt in het winkelcentrum Passage, dichtbij het Binnenhof. Eerder gingen geruchten dat de Apple Store op 14 augustus geopend zou worden, maar die datum lijkt dus vervroegd. Net als de Stores in Amsterdam en Haarlem wordt ook die in Den Haag op een zaterdag geopend.

In het pand waar de nieuwe Apple Store zich bevindt, zat tot februari 2013 Verwijs, de grootste boekhandel van de stad. Ook naastgelegen panden kocht Apple op, om er zo één grote megastore van te maken. De Store zit op een toplocatie en zou ook de eerste in Nederland zijn die is voorzien van een Genius Bar van 360 graden, waar klanten terecht kunnen met vragen over bijvoorbeeld hun iPhone, iPad of Mac.

Daarnaast kun je in de winkel workshops bijwonen en worden er speciale sessies georganiseerd voor basisscholen in de buurt. De Haagse Apple Store wordt een van de grotere winkels van het bedrijf in Europa.

Lees meer nieuws over Apple

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.