Groter beeldscherm iPhone 5 duikt op
Redactie

Op de Chinese blog MyDrivers is een gelekte foto geplaatst van waarschijnlijk het scherm van de iPhone 5. Het is een overzichtsplaatje van de achterkant, dus het deel dat aan de binnenkant van de iPhone 5 zit, van het scherm. Volgens de site die het plaatje heeft gelekt, krijgt de iPhone 5 een 4 inch scherm en bevestigt het ook het gerucht van de in-cell technologie die mogelijk gebruikt gaat worden in de nieuwe iPhone. De bronnen van MyDrivers zijn mensen die werken in de industrie van de iPhone onderdelen.

Verschil

Als het daadwerkelijk het nieuwe scherm van de iPhone 5 is, dan verschilt het op het eerste gezicht niet van de iPhone 4 en de iPhone 4s. Op de foto ziet alles namelijk er bijna hetzelfde uit, maar je moet in de gaten houden dat het niet een gedetailleerde foto is omdat je niet alles in verhouding kan bekijken.

Dit is al de zoveelste ‘bron’ die bevestigt dat er een in-cell scherm komt voor de iPhone 5, hierdoor zou de iPhone dunner worden omdat de aanraak-sensoren in het scherm zelf zitten, in plaats van een laagje er boven op.

Via: Cultofmaciphone 5 in cell scherm

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.