‘Kleine en grote iPhone 6 op komst, release in september’

26 maart 2014, 8:25
1 min leestijd
‘Kleine en grote iPhone 6 op komst, release in september’

Er zijn nog steeds sterke aanwijzingen dat Apple niet één, maar twee verschillende varianten van de iPhone 6 gaat uitbrengen. Volgens analist Steve Milunovich is de Amerikaanse fabrikant bezig met twee toestellen die in grootte zullen afwijken. Eén van de twee zou in september op de markt moeten komen.

grote iPhone 6

Er gaan al langer geruchten rond dat Apple het scherm van zijn aankomende toestel wil vergroten. Milunovich bevestigt die geruchten, en beweert dat er twee versies komen: eentje met een scherm van 4,7 inch, en eentje met een display van 5,5 inch. De grote iPhone gaat naar verluidt de iPhone 6L heten.

De analist is ervan overtuigd dat de iPhone 6 de potentie heeft om een verkoophit te worden. Volgens de Amerikaan zijn veel iPhone-bezitters toe aan vervanging van hun iPhone en tegelijkertijd aan een groter scherm. De verwachting is dat Apple eerst de kleine variant op de markt brengt, om later rond de feestdagen de grote iPhone 6 te lanceren.

Volgens recente geruchten is deze extreem dun (5,58 millimeter) en voorzien van een sensor om de druk, temperatuur en luchtdruk te meten. Naar verwachting krijg het toestel ook een ‘Ultra-Retina’ scherm met een scherpte van 389 pixels per inch.

→ Lees ook alles wat je moet weten over iOS 8 en de releasedatum!

De beste iPhone aanbiedingen

Voorlopig zullen we de nieuwe iPhone waarschijnlijk niet tegemoet zien. Wij gokken op een release ergens in de herfst, maar in ieder geval niet eerder. Geen zin om te wachten? Hieronder vind je de beste iPhone aanbiedingen van dit moment!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu