Sporthoes met groothoeklens voor je iPhone
Redactie

Voorheen was het meenemen van een iPhone tijdens actiesporten niet aan te raden, de XD sportcase maakt daar een einde aan. De case maakt het ook mogelijk om alle acties meteen vast te leggen met een groothoeklens verbonden aan je iPhone.

XD Sport case

De case is voor 99 dollar te bestellen en nu al een groot succes. Het is geen enkel probleem meer om je iPhone mee te nemen en video’s te laten opnemen tijdens extreme sportactiviteiten.

Behalve de beschermfunctie is de accessoire ook nog is uitgerust met een glazen groothoeklens van maar liefst 175 graden. Door gebruik van de rubberen hoes kan de iPhone geen kant op en bent u er zeker van dat uw telefoon niet beschadigd.

Tevens gaat u altijd met de allermooiste video’s naar huis dankzij de groothoeklens die alle acties ziet en prachtig vast kan leggen. De ontwerpers van de case hebben zelfs rekening gehouden met de ruigere wateractiviteiten, de hoes is namelijk waterbestendig. Dit wil zeggen dat wanneer de iPhone in een plas water valt er, als het goed is, niets aan de hand is.

U kunt de gadget voor 99 dollar bestellen via de officiële website.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.