‘Grijze iPhone 5S in de maak’
Roel van Hout

Over een gouden iPhone 5S willen de geruchten maar niet ophouden, maar er zijn nu foto’s opgedoken van nóg een kleur: de grijze iPhone 5S.

Apple’s huidige topmodel, de iPhone 5, wordt verkocht in wit met zilverkleurige elementen en zwart met leisteenkleurige elementen. Met de introductie van de iPhone 5S zou daar volgens uitgelekte ook een grijze iPhone bijkomen.

Op onderstaande foto van – zoals zo vaak – Sonny Dickson is goed te zien hoe deze grijze, of, zoals Dickson hem zelf omschrijft, ‘grafietkleurige’ iPhone 5S er dan uit zou moeten komen zien:

grijze iPhone 5s

Grijze iPhone 5S nieuwe kleur naast gouden iPhone 5S

De afgelopen weken gonsde het daarnaast al van de geruchten over een gouden iPhone 5S. Dat zou betekenen dat Apple’s topmodel straks in vier kleuren te koop zal zijn – één minder dan de iPhone 5C, die in rood, wit, groen, geel en blauw beschikbaar zou worden gesteld.

Nog iets meer dan twee weken tot bekend wordt wat Apple werkelijk voor ons in petto heeft. Wil je voor die tijd even teruglezen wat er de afgelopen maanden over Apple’s line-up is gezegd? Bekijk dan onze iPhone 5S en iPhone 5C overzichten!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.