Greenpois0n nu ook voor Mac-gebruikers
Redactie

Vandaag heeft het Chronic Dev Team de Mac-versie van de jailbreaktool greenpois0n uitgebracht. Met greenpois0n kan je iDevices jailbreaken die firmwareversie 3.2.2 of hoger hebben. De ondersteunde apparaten zijn de iPhone 4, iPhone 3GS, derde en vierde generatie iPod touch en de iPad.

Het Chronic Dev Team is bezig om de Apple TV te ondersteunen in deze tool. Ook werkt de tweede generatie iPod touch nog niet met deze versie. Ook met de Windows-versie kan je dit model nog niet jailbreaken. Hier wordt aan gewerkt en in RC4, die binnenkort uit zal komen, zal dit mogelijk zijn.

p0sixninja meldde op zijn Twitter dat er ook nog problemen waren met Mac OS X Leopard (10.5). De tool werkt alleen nog maar met Snow Leopard en ook dit wordt binnenkort opgelost.

Je kan deze tutorial volgen om te jailbreaken met greenpois0n. Wil je in de toekomst unlocken dan zul je moeten wachten op Pwnagetool. Deze Mac-tool komt waarschijnlijk vandaag uit en kan je toestel jailbreaken zonder dat de baseband een upgrade krijgt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.