Vodafone Runners: iPhone 13 nu tijdelijk voor €696!

Chromecast-bezitters krijgen 2 maanden gratis Spotify Premium, zo werkt het

Lars Paijmans
8 augustus 2016, 12:01
2 min leestijd
Chromecast-bezitters krijgen 2 maanden gratis Spotify Premium, zo werkt het

Heb je nog geen abonnement op Spotify, maar wil je de muziekdienst uitproberen? Tot half september kun je twee maanden gratis Spotify Premium krijgen als je een Chromecast of Chromecast Audio in huis hebt.

Lees verder na de advertentie.

Gratis Spotify Premium voor twee maanden

Er zitten wel wat regels verbonden aan deze actie van Google. Zo is de actie niet geldig voor mensen die in het verleden al een abonnement op Spotify hebben gehad, of die eerder aan soortgelijke acties mee hebben gedaan. Een manier om deze regel te omzeilen is het aanmaken van een nieuwe Spotify-account. Als je in het bezig bent van een Chromecast of Chromecast Audio is het heel gemakkelijk om je twee maanden gratis Spotify Premium te verzilveren. Voor het gemak staat het hieronder stap voor stap uitgelegd.

Zo krijgen Chromecast-bezitters 2 maanden gratis Spotify Premium:

  1. Open de Google Cast-app-app op je iPhone of iPad
  2. Tik op het hamburgermenu in de linker bovenhoek van het scherm
  3. Selecteer ‘Aanbiedingen’
  4. Selecteer het blok waar je de twee maanden gratis Spotify-aanbieding ziet staan.
  5. Log in met je Spotify-account of maak een nieuwe aan

Actie geldig tot 15 september

Belangrijk om bij deze aanbieding te onthouden is dat Spotify je abonnement na de gratis periode van twee maanden automatisch verlengt. Vanaf dan betaal je normale maandelijkse prijs van €9,99. De actie is geldig tot 15 september 2016. De grote verschillen van Spotify Premium ten opzichte van de gratis versie zijn dat je geen advertenties meer krijgt, toegang hebt tot het volledige aanbod in hogere kwaliteit en je ook muziek kunt downloaden. Handig als je de deur uitgaat en zo je favoriete afspeellijst lokaal op je iPhone zet.

Spotify is nog steeds de grote streaming muziekdienst ter wereld, en is vooral met een Chromecast Audio een uitkomst. Zo kun je een ouderwetse speaker ineens draadloos aan je iPhone koppelen, zodat je er gemakkelijk je favoriete afspeellijsten en muziek op kunt afspelen.

Lees het laatste nieuws over Spotify

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen