‘Gratis provider begin volgend jaar naar Nederland’

Gijs Ettes
31 juli 2014, 10:25
1 min leestijd
‘Gratis provider begin volgend jaar naar Nederland’

De gratis provider FreedomPop, die kosteloos abonnementen aanbiedt in ruil voor het bekijken van advertenties, is voornemens om begin 2015 ook in Nederland actief te worden. Dat meldt de woordvoerder van het bedrijf aan Tweakers.

Lees verder na de advertentie.

Op dit moment test FreedomPop al haar diensten in België in samenwerking met KPN-dochter Base. In ruil voor het bekijken van advertenties kunnen klanten daar sinds begin deze maand gratis gebruikmaken van 200 minuten/sms’jes en 500MB aan data.

Het gratis abonnement is maandelijks opzegbaar en tegen betaling uit te breiden. Voor een meerprijs kun je bovendien de advertenties verwijderen. Zo’n 40 procent van FreedomPops Amerikaanse klanten maakt al gebruik van een premiumabonnement.

freedompop gratis

FreedomPop bestaat pas drie jaar, maar is langzaam maar zeker de mobiele markt aan het veroveren. In de VS heeft de virtuele provider momenteel circa 250.000 klanten. Als de test in België een succes blijkt, zullen meer landen volgen. Daaronder vallen hoogstwaarschijnlijk Nederland, maar ook Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu