Placeholder
Redactie

Sinds een paar dagen is er gratis iPhone navigatie in de App Store gekomen. Gratis, dus uiteraard niet zo uitgebreid en mooi als TomTom of Navigon. De interface is makkelijk en doet in dat opzicht totaal niet onder aan dergelijke betaalde applicaties. Daarentegen ziet het er niet mooi uit.

Alles werkt goed alhoewel dat niet blijkt uit de iTunes recensies. Daarin wordt gezegd dat de applicatie niet functioneert naar behoren. Niet allemaal maar de meesten wel. Bij mij werkte het uitstekend en heb ik een stuk kunnen rijden. Als je bezig bent met navigeren ziet het er helaas niet uit.

Conclusie

Deze applicatie valt niet te vergelijken met dergelijke applicaties als TomTom. Het ziet er niet mooi uit maar dat zal komen omdat hij gratis is. Je zou hem zeker even moeten proberen als je op zoek bent naar een navigatie applicatie.

Nav4All is gratis te downloaden in de App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Rob

  Sinds wanneer heeft een 14 jarige een rijbewijs??
  http://www.yoerj.hyves.nl/

 • Maarten

  Meteen gedownload: heeft inderdaad wat Gps problemen maar dat zal uiteindelijk wel te regelen zijn. De app is echter zo stuitend Lelijk en on-iPhone-achtig dat iedere iPhone liefhebber hem niet zal kunnen velen en hem meteen in de vuilnis kiepert.
  Raadselachtig dat zoiets goedkeuring van AppStore krijgt.
  Waarschijnlijk tactisch: om het iPhone-kamp er van te doordringen dat die zogenaamde gratis navigatie op de ‘GooglePhone’ niet iets is om warm voor te lopen.

 • Martijn

  App werkt helaas niet meer. Volgens de officiele Nav4all website is de licentie van navteq onverwacht niet verlengd. Einde gratis dienst dus helaas.

 • Cindy

  Vet vet vet! Zeker doen!
  Net m’n rijbewijs en hier dus echt helemaal happy mee! Zin van om op pad te gaan

 • Twana

  I need navigation cuz I don’t know every place

 • Nooit ik kan winden adressen in holland

 • Wat is. Pronleem waarom werk niet zzxxx