Gratis emoticons met Emojinator
Redactie

Standaard in het iPhone OS zitten geen emoticons. Misschien komt het met iPhone OS 4.0 maar voorlopig hebben we het niet standaard. Via native applicaties die te downloaden zijn in de App Store kan je emoticons krijgen bij je toetsenbord. Deze applicaties zijn meestal betaald maar kosten niet zo veel. Wil je een gratis alternatief, dan bied deze web app hulp.

Emojinator

Emojinator is een web app waarin meer dan 400 emoticons te zien zijn. Anders dan de native apps moet je nu een emoticon aan tikken waardoor hij bovenaan het scherm beland. Als je hem dan kopiërt en plakt in notities, mail, berichten of welke andere applicatie waarin je kunt typen dan heb je een emoticon.

Zoals je ziet is het onhandig om elke keer die web app weer op te starten. Met een native app uit de App Store heb je al deze emoticons op het toetsenbord zitten en kan je ze altijd gebruiken. Je betaalt dan een klein bedrag en je hoeft niet zoveel moeite te doen om emoticons toe te voegen.

Wil je toch deze web app gebruiken dan is hij hier te vinden. Hoe je hem in het beginscherm moet zetten lees je in deze post.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.