Gratis de olympische winterspelen live kijken via de NOS-stream
Redactie

De NOS zendt altijd veel belangrijke gebeurtenissen live uit via de tv. De laatste tijd streamen ze deze gebeurtenissen ook naar mobiele apparaten zoals de iPhone en iPod Touch. Ook de olympische winterspelen worden gestreamd in een formaat dat de iPhone en iPod Touch kunnen ontvangen. Via de speciale mobiele website kan je ook nieuws, standen en medailles bekijken.

Alleen ‘s avonds

De stream die de NOS beschikbaar stelt is alleen ‘s avonds beschikbaar als de olympische winterspelen op tv zijn. Overdag kan je dus officieel niet naar de stream kijken, maar als je de link van de stream opslaat kan je deze altijd bekijken. De NOS schakelt namelijk niet de stream uit, maar alleen de link op de mobiele website naar de stream.

De NOS speelt met deze stream goed in op de behoefden van de kijkers. Door het enorme tijdsverschil tussen Nederland en Vancouver kijken weinig Nederlanders live naar de wedstrijden. Door de stream van de NOS kan je ‘s nachts toch even kijken wat er in Vancouver gebeurt zonder dat je je bed uit hoeft te gaan.

De speciale website van de NOS is te bereiken via http://m.nos.nl/os2010.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.