Vier schrikkeldag met deze 5 gratis iOS-apps

Gijs Ettes
29 februari 2016, 12:49
2 min leestijd
Vier schrikkeldag met deze 5 gratis iOS-apps

Het zal je niet ontgaan zijn dat februari dit jaar een dag langer duurt. Om deze schrikkeldag te vieren, kun je aan de slag met vijf iOS-apps die Apple tijdelijk gratis heeft gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Apple trakteert tijdens schrikkeldag

De iOS-apps die tijdens deze schrikkeldag helemaal gratis zijn te downloaden, betreffen Tayasui Sketches+, Spark Camera, Windy, Super Sharp en Bridge Constructor. De totale waarde van de apps bedraagt 15 euro, dus het is zeker de moeite waard om even de App Store in te duiken.

Tayasui Sketches+

Tayasui Sketches+ is een teken-app die normaal gesproken 4,99 euro kost en veel opties biedt om mooie tekeningen te maken. Daarvoor heb je diverse pennen en penselen tot je beschikking en de mogelijkheid om met lagen (maximaal 4) te werken. De app heeft tevens ondersteuning voor de iPad Pro en aanvullende opties voor als je een tablet gebruikt.

Tayasui Sketches Pro

Tayasui.com

€ 8,99 via App Store

Spark Camera

Ook Spark Camera (normaal 2,99 euro) is vandaag gratis te downloaden. Deze camera-app werd in 2013 uitgeroepen tot een van de beste in de App Store en laat je gemakkelijk video’s schieten en monteren op je iPhone of iPad. Filmpjes mogen maximaal 45 seconden lang zijn en zijn naar wens bij te snijden of te voorzien van diverse filters. Eenvoud staat in de app centraal en voltooide projecten zijn via mail of social media te delen.

Windy

Heb je moeite om op vrije momenten te ontspannen of om ’s avonds in slaap te komen? De app Windy (normaal 2,99 euro) kan helpen om helemaal relaxt te worden dankzij zijn fraaie beelden en ontspannende geluiden. Je kunt zelf de volumes aanpassen, waarbij het wel van belang is om oordoppen in te doen voor de beste geluidskwaliteit.

Windy White Noise Sleep Sounds

Franz Bruckhoff

€ 1,99 via App Store

Super Sharp

Super Sharp kost normaal gesproken 1,99 euro, maar is ook gratis beschikbaar tijdens deze schrikkeldag. In de puzzelgame is het de bedoeling om stukjes papier te versnijden om breinbrekers op te lossen. In totaal zijn er 120 levels om te ontdekken waarbij natuurkunde een grote rol speelt. De presentatie van de game is erg simpel, maar doeltreffend.

Super Sharp

1Button SARL

€ 1,99 via App Store

Bridge Constructor

En dan tot slot Bridge Constructor, een eveneens betaalde (1,99 euro) game die nu gratis in de App Store is te downloaden. Het doel in deze puzzelgame is om bruggen te bouwen over diepe valleien, kanalen en rivieren.

In de 40 afwisselende levels wordt met auto’s, trucks en zware tankwagens getest hoe stevig je constructie daadwerkelijk is. Je hebt verschillende materialen als staal en beton tot je beschikking, maar ook een beperkt budget om rekening mee te houden. Bridge Constructor kan best pittig worden en de aanvullende levels bieden nog wat extra uitdaging.

Bridge Constructor

Headup GmbH

€ 1,99 via App Store

Het laatste nieuws over de App Store

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu