Gratis App Store tegoed bij nieuwe iPhone

De vakantie is net begonnen, maar Apple kijkt stiekem alvast weer vooruit naar het nieuwe schooljaar: bij aankoop van een nieuwe iPhone ontvangen studenten gratis App Store tegoed ter waarde van 40 euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

gratis app store tegoedMet de jaarlijks terugkerende actie hoopt Apple de verkoop van iPhones en Macs een boost te geven. Als je een iPhone, iPad of Mac koopt krijg je daarnaast ook nog eens onderwijskorting.

Apple zet zijn apparaten op deze manier in de markt als bij uitstek geschikt om mee te studeren. Uit de biografie van Steve Jobs bleek dat hij na het veranderen van de manier waarop muziek verkocht wordt, zich wilde gaan richten op de manier waarop studiemateriaal aan studenten wordt aangeleverd. Apple eert op deze manier die wens, door het kopen van bijvoorbeeld een iPhone om studieboeken op te lezen aantrekkelijker te maken.

Gratis App Store tegoed aan bepaalde voorwaarden verbonden

Om gratis App Store tegoed te krijgen moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moet je je iPhone aanschaffen in de Apple Online Store of een Apple Store. Daarnaast moet je aan een universiteit studeren, een studerend kind hebben of een universiteitsmedewerker zijn. Voor HBO- en MBO-studenten geldt de korting helaas niet.

Apple doet op de website zelf al enkele suggesties voor wat je met het gratis Appstore tegoed kunt gaan doen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.