Gerucht: Gouden iPhone X in productie gegaan

Michel van 't Klaphek
19 maart 2018, 20:23
1 min leestijd
Gerucht: Gouden iPhone X in productie gegaan

Apple is begonnen met de productie van de gouden iPhone X. Dat zegt Benjamin Geskin, een gerenommeerd Apple-lekker. Opvallend, aangezien een andere betrouwbare analist eerder aangaf dat de iPhone X in ‘slechts’ twee kleuren uitkomt.

Lees verder na de advertentie.

‘Productie gouden iPhone X gestart’

Geskin tweet onderstaande afbeeldingen, waarin een iPhone X met gouden behuizing te zien is. Volgens hem is de productie inmiddels gestart. Een anonieme bron heeft hem een foto gestuurd waarin de vermoedelijke simkaartslot van dit toestel te zien is. Het is nog niet bekend wanneer hij uitkomt, als dit überhaupt het geval is.

Momenteel is de iPhone X beschikbaar in spacegrijs en zilver. Tot aan de dag van de aankondiging, in september 2017, was vrijwel iedereen echter in de veronderstelling dat hij ook in het goud zou verschijnen. Momenteel zijn de iPhone 8 en iPhone 8 Plus al wel in deze kleur verkrijgbaar.

De timing van het bericht is vrij logisch, aangezien Apple rond dezelfde tijd vorig jaar een nieuwe, rode versie van de iPhone 7 (Plus) aankondigde. Als mogelijke datum wordt 27 maart genoemd, wanneer Apple een evenement houdt.

Lees ook: Apple-event officieel op 27 maart met iPhone SE 2 en meer

Analisten spreken elkaar tegen

Aan de andere kant weerspreekt Ming-Chi Kuo, een gerenommeerd Apple-insider, de berichtgeving van Geskin. Volgens hem staakt Apple de iPhone X-productie namelijk spoedig, en verwacht hij daarom geen nieuwe versie. Apple is volgens Kuo namelijk druk bezig met de volgende generatie iPhones.

Zo zou Apple dit najaar maar liefst drie nieuwe iPhone X-toestellen aankondigen. Naast een directe opvolger van het huidige model, krijgen we naar verwachting ook een grotere en kleinere variant. Al deze toestellen zijn uitgerust met Face ID, zo suggereren de geruchten.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron afbeelding: Benjamin Geskin
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone X
Apple iPhone X

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen