Placeholder
Redactie

Recessie? Welke recessie? De Oostenrijkse juwelier Peter Aloisson heeft de duurste gouden iPhone ter wereld op de markt gebracht. Het apparaat bestaat uit 18 karaat wit, geel en roze goud. Het is afgezet met 138 briljanten met een totaal gewicht van 5,5 karaat. Als je de iPhone ziet, wordt je aandacht meteen getrokken door de homeknop. Die bestaat uit een gigantische diamant van 6,6 karaat ter waarde van 1,8 miljoen euro. Geen wonder dat deze iPhone de Kings Button heet.

<br />

Meer types en merken
Aloisson heeft meer decadente iPhones gemaakt. Wat te denken van de Princess, weliswaar minder exclusief voor een slordige 120.000 euries, maar toch altijd nog goed voor ruim 300 diamantjes van in totaal 17,75 karaat. Andere juweliers steken Aloisson naar de kroon. Continental Mobiles en Goldstriker International hebben gouden iPhones in hun collecties met prijzen van $1,850 tot $2,375.

Ook leuk
Zijn dit soort bedragen iets te begrotelijk voor je? Misschien is dan een exclusieve accessoire wel haalbaar. Een diamanten opberghoes van 18 karaat goud en 42 diamantjes kost maar $20,000.

Vergaap je aan meer plaatjes op www.aloisson.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.