Gouden iPhone 5s voor 7400 euro verkocht
Roel van Hout

Dit weekend werd er nog een gouden iPhone 5s voor 2400 euro verkocht, maar de telefoon is sindsdien flink in prijs gestegen: hij wordt nu al voor 7400 euro overgenomen.

Op eBay werd de gouden iPhone 5s voor dat astronomische bedrag doorverkocht. Van 2400 naar 7400 betekent een prijsstijging van 5000 euro in minder dan drie dagen. Het is bovendien 15 keer de eigenlijke waarde van de telefoon. En het gaat in dit geval niet eens om de 64 GB variant, maar ‘slechts’ om een 16 GB gouden iPhone 5s, die voor power-users niet eens interessant is. We vragen ons af of de koper misschien denkt een iPhone 5s van echt goud te hebben gekocht.

Gouden iPhone 5s populair bij handelaren

iphone5s gallery5 2013 Gouden iPhone 5s al 2400 euro waardEr zullen ongetwijfeld mensen zijn die de gouden iPhone 5s voor eigen gebruik hebben aangeschaft, maar er zijn ook ieder jaar handelaren die op de schaarste en vraag naar een bepaalde iPhone inspelen. Dat is ook dit jaar weer gebeurd.

Wij grepen in Oberhausen daardoor mis, maar zijn uiteindelijk erg tevreden met het zwart-grijze model. We schreven er al een iPhone 5s hands-on over, en zullen binnenkort een uitgebreide review over het toestel klaar hebben staan.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.