Placeholder

Google

Volgens Google is er op dit moment een grote groei zichtbaar in het gebruik van Internet op de mobiele telefoon, dat liet de zoekgigant onlangs weten. Hierbij werden enkele opvallende feiten gepresenteerd zo zag men bij Google een opvallend grote stijging na de introductie van de Apple iPhone in Augustus vorig jaar.

Enig onderzoek wees uit dat Apple iPhone gebruikers 50 keer meer mobiele zoekopdrachten doen in vergelijking met andere handhelds/toestellen. Dit verschil is naar verwachting te wijten aan de standaard internebrowser (Safari) met Google zoekfunctionaliteit die in de iPhone geïntegreerd is. Daarnaast heeft de iPhone een ingebouwde WiFi ontvanger en Youtube player die het internetten vergemakkelijkt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Fout in systeem Google?
Aanvankelijk dacht Google dat er een fout in het systeem zat, maar na het te hebben nagekeken, bleken de cijfers toch te kloppen. Apple heeft met de iPhone een krachtig platform neergezet met een naadloze internet integratie. Er zijn al verschillende applicaties in omloop waarmee je met de iPhone zelfs al via Skype (VOIP) kan bellen….

Mobiel ‘Googlen’ en Google Android
Volgens Google kan mobiel ‘Googlen’ zelfs de computer inhalen, mits andere mobieltjes en PDA’s Google ook op deze manier geïmplementeerd krijgen. Dat lijkt misschien nog een beetje ver weg, maar vergeet niet dat Google Android er binnenkort ook aankomt.

Hieronder een bekende video met de internetopties van de iPhone in een notendop:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.