Google Street View voor de iPhone gelanceerd
Redactie

Het grootste gemis in de Maps-applicatie in iOS 6 lijkt Street View. Google Maps’ feature waarmee je door straten kunt rijden is met de komst van Apple Maps van de iPhone verwijderd. Geruchten gaan dat Google in het najaar met een applicatie voor Google Maps komt, maar het heeft Google Street View nu al geïmplementeerd in de web app van de meest populaire kaartendienst.

Google Street View werkt verbazingwekkend snel voor een web app en is te vinden op maps.google.com. Je zult eerst een plaats moeten kiezen en daarna rechts onderin beeld op het mannetje drukken. Daarna zal je direct naar Street View genomen worden. Niet iedereen lijkt de Street View-optie al te zien, dus als je ook met dat probleem te maken hebt, zul je het later weer moeten proberen.

Om toch het gevoel te krijgen dat je met een applicatie bezig bent kun je een icoon in het thuisscherm plaatsen. Open hiervoor Google Maps in Safari en tap op het middelste icoontje in de balk gevolgd door ‘Voeg toe aan beginscherm’. Een icoontje zal in je thuisscherm te zien zijn welke je direct Google Maps laat openen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.