Google Nexus One versus iPhone 3GS

Redactie
14 december 2009, 13:46
2 min leestijd
Google Nexus One versus iPhone 3GS

Uit de geruchtenstroom van de laatste dagen rondom de nieuwe ‘Google Phone’ komen steeds meer details aan het licht. De nieuwe smartphone van Google zou een ‘HTC Nexus One‘ betreffen met  Android besturingssysteem. Hoe is de Nexus in vergelijking met de iPhone 3GS? Lees verder!


Google (HTC) Nexus One zonder simlock

Lees verder na de advertentie.

NexusOnevsiPhone3GS

De HTC Nexus One zal voglens de geruchten zonder simlock worden aangeboden, zodat deze smartphone op het netwerk van alle operators gebruikt kan worden. Naar verwachting wordt de Google Phone in januari 2010 gepresenteerd op een grote electronicashow in Las Vegas.

Natuurlijk heeft de Nexus het Android 2.1 besturingssysteem aan boord. Het toestel zou erg veel weg hebben van de HTC Passion/Bravo die begin 2010 gelanceerd zal worden. Google zou verantwoordelijk zijn geweest voor het Design en HTC voor de productie van het toestel.

Google Nexus One specificaties

Verschillende medewerkers van Google hebben de HTC Nexus One alvast mee naar huis gekregen. Op Twitter zijn de specs al uitgelekt, reden genoeg om deze informatie eens te vergelijken met de specs van de Apple iPhone 3GS dachten de auteurs van RedmondPie.

Update: Engadget heeft inmiddels de hand weten te leggen op meer Google Nexus One foto’s

Google Nexus One versus iPhone 3GS

htc-nexus-google

Bij de ontwikkeling van de Google Nexus is goed gekeken naar het succes van de iPhone 3GS. Veel van de specificaties van de Nexus komen overeen met de 3GS.

De Nexus heeft een touchscreen van vergelijkbare grootte en is uitgerust met een OLED display. De Nexus zou qua formaat iets dunner zijn dan de iPhone.

Leuk detail: de Google medewerker die de Nexus One op de foto heeft gezet gebruikte hiervoor een (witte) iPhone (zie foto hiernaast). Het zal ons benieuwen of de Nexus het succes van de iPhone kan evenaren.

Hieronder tref je een vergelijking aan van de specificaties (voor zover bekend) van de Google Nexus versus de iPhone 3GS:

google-htc-nexus-iphone-3gs
Categorieën: Devices, Geruchten
Device: iPhone 3GS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 3GS
Apple iPhone 3GS
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen