Google komt met concurrent voor iPad

Redactie
8 februari 2010, 18:32
1 min leestijd
Google komt met concurrent voor iPad

De spanningen tussen Google en Apple zijn nog lang niet geborgen, zo blijkt nog maar eens nadat Google een nieuwe video op het internet heeft geplaatst. De video wakkert speculatie aan omtrent een tabletcomputer die de concurrentie met de iPad lijkt aan te gaan.

    

De Gpad als concurrent voor iPad

Sinds kort is er door Google een nieuwe video op het internet geplaatst waarbij de beelden bedoeld waren om zicht te krijgen op de werking van het Chrome OS systeem. Echter dat systeem wordt wel niet op een computer, maar op een tablet vertoond. Reeds eerder doken er geruchten op dat Google met de elektronicaproducent HTC samenwerkt voor het ontwerp van een tablet. Nu dat Google deze video heeft publiek gemaakt, wordt het gerucht sterk bekrachtigd. Zal Google zich, net zoals met zijn Nexus One toestel, nu ook een tablet gaan ontwikkelen als concurrent voor de iPad? Het blijft een gerucht, maar de kans is groot dat dit zich zal voordoen.

Kenmerken Gpad

Uit de video komt voor dat de Gpad tot 8 verscheidene handgebaren zal kunnen herkennen. Bovendien is het toestel groter dan de iPad. Meer details werden er nog niet door Google vrijgegeven.

Categorieën: Apple, Devices, Geruchten
Spotlights: Google, Tablet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's