Google Friend Connect nu beschikbaar op iPhoned.nl

Redactie
18 december 2008, 20:10
1 min leestijd
Google Friend Connect nu beschikbaar op iPhoned.nl

Als een van de eerste blogs in Nederland is Google ‘Friend Connect’ vanaf nu beschikbaar voor alle bezoekers van iPhoned.nl. We hebben de Friend Connect dienst inmiddels geïmplementeerd in dit blog (rechter zijbalk onder de zoekbox) onder de noemer ‘Vrienden van iPhoned.nl’. Met de Google Friend Connect op iPhoned.nl kom je eenvoudig in contact met andere iPhone liefhebbers.

Lees verder na de advertentie.

friendconnect-google-iphoned1Vrienden van iPhoned.nl

Ieder die zich via deze dienst aanmeld als ‘vriend van iPhoned.nl’ heeft de mogelijkheid om meer over zichzelf te vertellen en om bijvoorbeeld een foto/avatar en favoriete links te plaatsen. Andere bezoekers van iPhoned.nl kunnen zo zien wie je hebt en zo mogelijk met je in contact komen. Ook is het mogelijk om bekenden uit te nodigen om deze site te komen bekijken.

De Google Friend Connect dienst geeft ons als blog de mogelijkheid om meer (sociale) functionaliteiten op de site te plaatsen waarin je eenvoudig kan participeren. We verwachten hier veel van in de nabije toekomst.

Meld je nu eenvoudig aan!

Meld je nu eenvoudig aan via de ‘vrienden van iPhoned.nl’ blok in de rechterzijbalk van deze site. Door in te loggen met je Google account, Yahoo, AIM of OpenID account en doe je eenvoudig mee!

Meer informatie? Bekijk de Google Friend Connect site of de Friend Connect demo video.

google-friend-connect-implementatie

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen