Google+ binnenkort ook op de iDevices
Redactie

Gisteren kondigde Google een eigen sociaal netwerk aan. Dit nieuwe netwerk heeft ‘Google+’. Op dit moment is Google+ alleen beschikbaar op uitnodiging omdat er nog veel tests uitgevoerd moeten worden om bugs te kunnen wegwerken. Ben je al in bezit van een uitnodiging? Dan kan je ook mobiel aan de gang met Google+ als je een Android-toestel hebt. Als je alleen iDevices hebt, zal je nog even moeten wachten.

Google heeft in de support video van Google+ staan dat er binnenkort een applicatie voor iOS zal verschijnen. Met deze applicatie kan je naar verwachting gebruik maken van het gehele sociale netwerk. Men verwacht dus dat het zelfs mogelijk gaat worden om te videochatten met je vrienden via de app.

Google+ en Facebook

Google opent met hun eigen sociale netwerk vooral de aanval op Facebook. Het lijkt erop dat Google goed heeft gekeken naar de gebreken van Facebook, zodat gebruikers direct veel voordelen zien in Google+. Aangezien men veel klaagt over de iOS-applicatie van Facebook, verwacht men dat Google iets heel goeds gaat neerzetten voor de mobiele platformen. We kunnen dus niet wachten op de lancering van Google+ in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.