Placeholder
Redactie

Google android apple iphoneAlles wat Google aanraakt veranderd in goud, zo lijkt het … de werkelijkheid is mogelijk anders.

Er klinken steeds meer kritische geluiden rondom de introductie van Android, het besturingssyteem van Google voor mobiele telefoons.

Volgens de Financial Times krijgt Google de hype rondom Android maar niet op gang. Analisten voorspellen inmiddels dat men niet enkel een telefoon gaat aanschaffen omwille het besturingssysteem.

Tevens lijkt het erop dat software ontwikkelaars ook niet direct staan te wachten op de toevoeging van een nog een extra mobiel ontwikkelplatform (nummer 8 inmiddels?!).

Android…. Top of flop? Wat denk jij?

Zie ook Dutchcowboys en Financial Times

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Chamaro Zwinkels

  Waarom brengen ze dan niet meteen een telefoon uit like iPhone? Apple heeft toch ook nooit alleen de software geprobeerd te verkopen op een HTC of Samsung o.i.d.? Als het echt een goed besturingssysteem is, dan zal dat vanzelf blijken!

  Iemand trouwens links van live-beelden van Android!?

 • Hendrik

  Ik denk dat een telefoon zelf voor google niet interessant is, ze willen zo veel mogelijk telefoons met Android en waarschijnlijk ook al hun andere software. Dit bereik je niet door een eigen telefoon uit te brengen, dat gaat procentueel veel te traag.

  Of denk je daar anders over?

 • gabriel

  nou, als google zou willen nemen ze die hele markt zo over!!!! let maar op me woorden….!

 • Jorg

  Het grootste probleem met Android is de ondersteuning voor Bluetooth: die is er niet. Althans, niet in de eerste versie. Als je een telefoon uitbrengt, moet’ie toch minimaal Bluetooth hebben. Overigens valt de iPhone me daarin ook tegen, wordt tijd dat Apple Bluetooth compleet opengooit.

 • Tijmen

  Kijk naar de aankondiging van T-Mobile over ‘de Google-Phone’! Dat is toch precies hetzelfde als dat van de iPhone! Met al die ‘vliegende Apps’.
  Ik vind het maar niks, iPhone is ook veel mooier. Jammer van de prijs, toch veel voor een studentje.