Goedkope iPhone video verschenen
Roel van Hout

Na al die wazige, onderbelichte en bewogen foto’s van de goedkope iPhone waren we wel toe aan wat beter beeldmateriaal. Gelukkig is de eerste goedkope iPhone video verschenen.

Een paar dagen geleden schreven we al beelden van de de concept goedkope iPhone, maar deze telefoon was samengesteld op basis van uitgelekte tekeningen. Website Techdy heeft naar verluidt de officiële buitenkant, dat wil zeggen voor- en achterkant, van de telefoon in handen gekregen. Hieronder is voor het eerst een goedkope iPhone video te zien:

Het is niet duidelijk of het een vroege versie van het uiteindelijke product betreft, maar de beelden sluiten goed aan op wat we al eerder zagen en hoorden: zo heeft de telefoon een plastic achterkant en scherm ter grootte van dat van de iPhone 5. De goedkope iPhone ziet er hierdoor van voren hetzelfde uit als de iPhone 5, maar de inmiddels veelbesproken kleurige achterkant zal de telefoon van zijn grote en duurdere broer onderscheiden.

Goedkope iPhone video op basis van gelekte onderdelen

Let wel, het gaat hier dus volgens Techdy echt om onderdelen uit de fabrieken waar Apple zijn iPhones in elkaar laat zetten. Tot nog toe moesten we het vooral doen met allerlei concepten op basis van wat op slechte foto’s te zien was. Overigens blijken veel van de concepten nu niet ver van dit product af te zitten.

goedkope iPhone video

Het is dus nog even de vraag of wat op de beelden te zien is de uiteindelijke versie van de goedkope iPhone is, maar het lijkt er op dat geïnteresseerden rekening moeten gaan houden met de uiterlijke kenmerken die in deze goedkope iPhone video te zien zijn.

Via: Cult of Mac

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.