Goedkope iPhone te zien op nieuwe 3D-beelden
Roel van Hout

Aangezien de bouwtekeningen van de veelbesproken goedkope iPhone zijn uitgelekt, konden 3D-beelden van het toestel niet lang uitblijven.

Goedkope iPhone

AppleInsider maakte op basis van de tekeningen een voorstelling van de goedkope iPhone maken. De uitkomst doet verrassend veel denken aan de laatste generatie van de iPod touch.

Het toestel heeft de afgeronde hoeken aan de achterkant die we ook nog wel kennen van de iPod Classic. De hoeken waar de rand in het scherm overgaat aan de voorkant zijn net als bij die muziekspeler recht.

De goedkope iPhone heeft net als de iPhone 5 en de iPod touch de ingang voor je oortelefoontjes aan de onderkant. Ook de lightning-connector zit in het midden onderaan.

Goedkope iPhone heeft scherm van 10 centimeter

Goedkope iPhone-2

Aan de linkerkant van het toestel bevinden zich, net als bij de andere iPhones, de volumeknoppen en de snelle switch voor het aan- of uitzetten van het geluid.

De telefoon heeft,zoals alle iPhones tot nu toe, de homeknop aan de voorkant. Het scherm is, net als dat van de iPhone 5, 4 inch groot. Dat komt neer op iets meer dan 10 centimeter.

Het is uiteraard allemaal nog steeds niet meer speculatie. Het blijft echter interessant om een geloofwaardige versie te zien van de goedkope iPhone, waar al zo lang geruchten over de ronde doen.

Via: AppleInsider

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.