Kooptip: iPhone 4S voor minder dan 300 euro (of gratis)

Redactie
29 juli 2014, 14:00
1 min leestijd
Kooptip: iPhone 4S voor minder dan 300 euro (of gratis)

Wil je de iPhone 4S kopen, dan heeft de Mediamarkt vandaag een interessante aanbieding: via de webshop krijg je tijdelijk een simlockvrije iPhone 4S met 8GB aan opslagruimte voor 297 euro. Het toestel draait op de laatste versie van iOS 7 en ontvangt aankomende herfst ook de update naar iOS 8. Dat maakt de goedkope iPhone 4S nog steeds een aantrekkelijke optie.

Goedkope iPhone 4S nog steeds aantrekkelijk

goedkope iPhone 4S

De iPhone 4S is nog steeds een prima smartphone die sinds de verschijning van de iPhone 5S en iPhone 5C alleen maar goedkoper is geworden. De iPhone 4S is dan ook een goede keuze voor minder veeleisende gebruikers die toch willen genieten van alle voordelen die Apple biedt. Het compacte toestel kan overweg met de meeste apps en games en via iCloud heb je gratis toegang tot 5GB opslagruimte in de cloud.

Bij de Mediamarkt krijg je de smartphone nu voor minder dan 300 euro, maar als je liever niet direct honderden euro’s spendeert, kun je ook gaan voor een iPhone 4S met abonnement. Hieronder hebben we per budget de beste aanbiedingen uitgelicht. Deze worden dagelijks bijgewerkt.

Apple iPhone 4S

Apple iPhone 4S prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Apple iPhone 4S prijzen. Bekijk alle iPhones met prijzen.

Vergelijk alle iPhones
Categorie: Devices
Device: iPhone 4S

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4S
Apple iPhone 4S

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen