De goedkoopste iPhones en abonnementen van week 1

Redactie
2 januari 2015, 14:14
4 min leestijd
De goedkoopste iPhones en abonnementen van week 1

Elke week lichten we met de iDeals de goedkoopste iPhones en abonnementen uit. Het aanbod is namelijk groot en door alle aanbiedingen en lokkertjes is het lastig te bepalen waar je het goedkoopst uit bent. Wij helpen je een handje.

Onze iDeals zijn de beste deals afgestemd op de populairste gebruikersprofielen. Zo vind je de goedkoopste iPhone, of je nu een lichte gebruiker bent die niet teveel wenst uit te geven of een grootverbruiker die de beste iPhone en veel MB’s nodig heeft. Dit zijn de scherpste aanbiedingen van de eerste week van 2015.

De goedkoopste iPhone 6 aanbiedingen (€39,-)

iPhone 6 bestellen

De iPhone 6 is vanaf 26 september 2014 te koop. Hij kost als los toestel 699 euro voor het 16GB-model en is 100 euro goedkoper dan zijn grote broer, de iPhone 6 Plus. Tele2 heeft momenteel de laagste prijzen, gevolgd door Vodafone en Hi.

Hieronder vind je de goedkoopste iPhone 6 abonnementen waarbij je het toestel gratis krijgt op een rij. Voor 39 euro heb je al een abonnement met de iPhone 6 gratis met een redelijke bel- en databundel. Ga je voor een lagere maandprijs, wordt de bundel wel erg krap.

Apple iPhone 6

Apple iPhone 6 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los refurbished

€ 139,-

Bekijken

De goedkoopste iPhone 6 Plus aanbiedingen (vanaf €39,-)

Het 5,5-inch model van de nieuwe iPhone, de iPhone 6 Plus, is eveneens al een tijdje verkrijgbaar. Los heeft het een dure koop, maar in combinatie met een abonnement, betaal je veel minder voor het toestel.

De iPhone 6 Plus is in combinatie met een Tele2-abonnement het goedkoopst. Voor 39 euro per maand heb je een redelijke bel- en databundel. Let wel op: Tele2 biedt (nog) geen 4G aan. Daarvoor zul e bij de grotere providers (Vodafone, T-Mobile en KPN) aan moeten kloppen. Check hiervoor de actuele iPhone 6 Plus aanbiedingen.

Apple iPhone 6 Plus

Apple iPhone 6 Plus prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 219,-

Bekijken

Los refurbished

€ 268,-

Bekijken

iPhone 5S: het één na nieuwste toestel van Apple steeds goedkoper (vanaf €28,-)

goedkoopste iPhone 5S

Hoef je niet het nieuwste van het nieuwste, dan kun je nog steeds uitstekend uit de voeten met de iPhone 5S. Het vlaggenschip van afgelopen jaar is het goedkoopst als je kiest voor de 16GB-variant, maar grootgebruikers kunnen beter kiezen voor de 32GB- of 64GB-versie. Deze zijn iets duurder, maar voorzien je wel van meer ruimte voor foto’s, muziek, apps en video’s. Handig, want het geheugen van de iPhone is niet uit te breiden. De 5S kan bovendien overweg met 4G en wordt voorlopig nog ondersteund met Apple-updates.

Het goedkoopste iPhone 5S met 16G abonnement heb je nu voor 28 euro bij Tele2, maar dan heb je slechts 100MB data. Als je veel surft, kun je beter kiezen voor een abonnement van 1000MB van bijvoorbeeld Vodafone voor 39 euro of een abonnement met 2000MB voor 44 euro van T-Mobile. Bekijk hieronder de voordeligste aanbiedingen in combinatie met een gratis iPhone 5S 16GB.

iPhone 5C: aantrekkelijk voor de gemiddelde gebruiker (vanaf €22,-)

goedkoopste iPhone 5c

Heb je liever een iPhone 5C, die iets goedkoper is, dan is dat ook een goede keuze. De iPhone 5C is er al in een 8GB-variant van 22 euro per maand, maar voor meer ruimte is 16GB een betere keuze. De iPhone 5C zal nog zo’n twee jaar van Apple-updates voorzien worden en hij ondersteunt 4G.

Bij Hollands Nieuwe heb je deze week een iPhone 5C abonnement voor 22 euro per maand. We adviseren dan ook om voor het iets duurdere abonnement te gaan. Hieronder check je de meest actuele iPhone 5C aanbiedingen.

iPhone 4S: voor beginnende smartphonegebruikers (vanaf €19,-)

goedkoopste iPhone 4s

Ben je een beginnende gebruiker of ben je niet zo veeleisend als het op de mogelijkheden van je iPhone aankomt, dan ben je op dit moment het goedkoopst uit met een iPhone 4S. Gebruik je het toestel vooral om te bellen, WhatsAppen, internetten en een handjevol apps, dan is 8GB aan opslagruimte meestal genoeg. Wil je ook nog honderden liedjes en filmpjes op de telefoon zetten, dan komt het einde wel vrij rap in zicht. Houd er daarnaast rekening mee dat de iPhone 4S niet geschikt is voor 4G en dat het toestel geen updates meer ontvangt. iOS 8 is de laatste grote update voor de smartphone.

Hoewel de iPhone 4S al is uitgefaseerd door Apple, wordt het toestel wel nog door diverse partijen aangeboden. Zoals je hieronder ziet heb je de 4S al voor 19 euro per maand met een bescheiden bel- en databundel.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4S
Apple iPhone 4S

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu