De goedkoopste (refurbished) iPhone aanbiedingen van week 12
Redactie

Iedere week zetten we hier de beste (refurbished) iPhone aanbiedingen op een rij. Het aanbod is groot en door alle aanbiedingen en lokkertjes is het lastig te bepalen waar je het goedkoopst uit bent. Wij helpen je een handje met het vinden van de goedkoopste iPhone.

De goedkoopste iPhone aanbiedingen op een rij

Hieronder zetten we per iPhone hebben de goedkoopste aanbiedingen voor je op een rijtje. Selecteer hieronder de iPhone die je wil en in het aanbiedingenblok vind je de beste deals van dit moment. Via de verschillende tabbladen bovenin het aanbiedingenblok kun je filteren op provider, abonnementen met 4G, losse toestelprijzen en refurbished iPhone prijzen. Zo vind je eenvoudig de deal die bij jou past.

De goedkoopste iPhone abonnementen zonder eenmalige bijbetaling:

Goedkoopste iPhone 7 abonnementen zonder eenmalige bijbetaling:

iPhone 7 De iPhone 7 werd op 7 september onthuld door Apple en is inmiddels verkrijgbaar bij verschillende providers en de online winkel van Apple. Ook in de Apple Store kun je een exemplaar reserveren en ophalen.

De iPhone 7 is bij de partijen hieronder eenvoudig te bestellen. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone 7 abonnement prijsvergelijker met het compleetste en meest actuele aanbod.


Goedkoopste iPhone 7 Plus abonnementen zonder eenmalige bijbetaling

iPhone 7 Plus De iPhone 7 Plus is de grotere variant van de iPhone 7, en heeft als eerste iPhone in de geschiedenis ook een dubbele cameralens. Ook de iPhone 7 Plus is inmiddels in Nederland verkrijgbaar bij verschillende providers, webwinkels en de Apple Store. De actuele prijzen en aanbiedingen staan hieronder.

De iPhone 7 Plus is bij de partijen hieronder eenvoudig te bestellen. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone 7 Plus abonnement prijsvergelijker met het compleetste en meest actuele aanbod.


Goedkoopste iPhone SE abonnementen zonder eenmalige bijbetaling

base_Apple-iPhone-SE-16GB-Rose-Gold_1De iPhone SE werd op 21 maart geïntroduceerd en is inmiddels ook in Nederland verkrijgbaar bij verschillende providers, webwinkels en natuurlijk Apple’s eigen Apple Store. Alle actuele prijzen en aanbiedingen hebben we hieronder geselecteerd.

De iPhone SE is bij de partijen hieronder eenvoudig te bestellen. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone SE abonnement prijsvergelijker met het compleetste en meest actuele aanbod.


Goedkoopste iPhone 6S abonnementen zonder eenmalige bijbetaling

goedkoopste iphone 6sDe iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn al een tijdje in ons land bij diverse partijen te bestellen, waaronder de Apple Store, providers en webwinkels. Hieronder vind je de beste aanbiedingen op een rijtje. Deze worden continu geactualiseerd, zodat je nooit te veel betaalt.

Bij de partijen hieronder kun je de iPhone 6S kopen. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone 6S abonnement prijsvergelijker met het compleetste en meest actuele aanbod.


Goedkoopste iPhone 6S Plus abonnementen zonder eenmalige bijbetaling

iphone 6s plus aanbiedingOok de iPhone 6S Plus is breed beschikbaar en zowel los als in combinatie met een abonnement te bestellen. Wel is het toestel een stuk duurder dan de reguliere 6S, al krijg je daar wel een groter scherm en optische beeldstabilisatie voor terug.

Hieronder hebben we de beste aanbiedingen van dit moment op een rijtje gezet. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone 6S Plus prijsvergelijker.

Goedkoopste iPhone 6 Plus abonnementen zonder eenmalige bijbetaling

iphone 6 plus kopenDe grotere 5,5 inch-iPhone 6 Plus werd eveneens in het najaar van 2014 geïntroduceerd en is een aantrekkelijk alternatief voor de duurdere 6S Plus. Je kunt een simlockvrije iPhone 6 Plus kopen, al is het vaak interessanter om voor een abonnement te kiezen. De beste aanbiedingen vind je hieronder op een rijtje. Een iPhone 6 Plus met Hollandsnieuwe abonnement is het goedkoopst.

Bij onderstaande aanbiedingen is uitgegaan van een minimale databundel van rond de 1000MB. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone 6 Plus abonnement prijsvergelijker.


Goedkoopste iPhone 5S abonnementen zonder eenmalige bijbetaling

goedkoopste iPhone 5SDe iPhone 5S werd een jaar eerder dan de 6 en 6 Plus gelanceerd, maar is nog steeds een capabel toestel. Een voordeel van de introductie van de nieuwe iPhones is dat dit model steeds aantrekkelijker geprijsd wordt. Wil je de iPhone 5S kopen als los toestel, dan vind je daarvoor hieronder de beste deals. Een iPhone 5S met hollandsnieuwe abonnement is – gezien de MB’s en belminuten die je krijgt – het aantrekkelijkst.

Bij onderstaande aanbiedingen is uitgegaan van een minimale databundel van minimaal 300MB. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone 5S abonnement prijsvergelijker.


Refurbished iPhone kopen

Overweeg je om een refurbished iPhone te bestellen, dan kun je bij diverse partijen terecht. Het verschil tussen een refurbished en een tweedehands toestel is dat eerstgenoemde is gecontroleerd, schoongemaakt en gerepareerd en doorgaans wordt verkocht met één jaar garantie. Hieronder hebben we de scherpste prijzen per toestel voor je op een rijtje gezet.

Refurbished iPhone 6S

→ Of vergelijk zelf alle refurbished iPhone 6S aanbiedingen

Refurbished iPhone 6

→ Of vergelijk zelf alle refurbished iPhone 6 aanbiedingen

Refurbished iPhone 5S

→ Of vergelijk zelf alle refurbished iPhone 5S aanbiedingen

Refurbished iPhone 5C

→ Of vergelijk zelf alle refurbished iPhone 5C aanbiedingen

Refurbished iPhone 4S

→ Of vergelijk zelf alle refurbished iPhone 4S aanbiedingen

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.