De goedkoopste (refurbished) iPhone aanbiedingen van week 4 – 2020
Redactie

Wekelijks lichten we de goedkoopste (refurbished) iPhone-aanbiedingen uit. Het aanbod is groot en door alle deals is het lastig te bepalen waar je voor moet gaan. Met deze tips vind je de goedkoopste iPhone!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De goedkoopste iPhone aanbiedingen op een rij

Hieronder zetten we per iPhone de goedkoopste aanbiedingen voor je op een rijtje. Selecteer hieronder de iPhone die je wil en in het aanbiedingenblok vind je de goedkoopste deals van dit moment. Via de verschillende tabbladen bovenin het aanbiedingenblok kun je filteren op provider, abonnementen met 4G, losse toestelprijzen en refurbished iPhone prijzen. Zo vind je eenvoudig de deal die bij jou past.

De goedkoopste iPhone abonnementen zonder eenmalige bijbetaling:

Goedkoopste iPhone 11 abonnement met de laagste eenmalige bijbetaling

De iPhone 11 is het instapmodel dat Apple in september 2019 presenteerde. Het is de opvolger van de iPhone XR met een dubbele cameralens, betere accuduur en prestaties. Dat maakt de iPhone 11 een interessant alternatief voor mensen die iets beter willen dan de iPhone XR, maar toch niet het geld willen uitgeven aan een duurdere Pro.

De iPhone 11 is bij onderstaande partijen verkrijgbaar. Houd rekening met de levertijd en check ook onze iPhone 11 abonnement vergelijker voor meer informatie en opties om je zoekresultaten te filteren. Daarmee stem je bijvoorbeeld je zoekopdracht af op de kleur en opslagcapaciteit waar je naar op zoek bent.

Goedkoopste iPhone 11 Pro abonnement met de laagste eenmalige bijbetaling

De iPhone 11 Pro is het topmodel van Apple uit 2019. De Pro introduceerde een driedubbele camera op de iPhone, die het onder meer mogelijk maakt om foto’s met een ultragroothoeklens te maken. Daarnaast is de kwaliteit van foto’s in het donker sterk verbeterd dankzij de Nachtmodus. Ook de prestaties en accuduur gaan er weer op vooruit.

De iPhone 11 Pro kun je via onderstaande partijen bestellen. Wil je meer weten over een iPhone 11 Pro abonnement? Bekijk dan onze prijsvergelijker waarin je zelf kunt filteren op de dingen die jij belangrijk vindt.

Goedkoopste iPhone 11 Pro Max abonnement met de laagste eenmalige bijbetaling

De iPhone 11 Pro Max is de grote broer van de iPhone 11 Pro die tegelijk in september 2019 verscheen. De Max heeft een groot 6,5 inch-oledscherm en voor de rest dezelfde functies en specificaties als de iPhone 11 Pro. Het enige verschil is de extra grote accu waardoor het toestel wat langer meegaat.

De iPhone 11 Pro Max is verkrijgbaar bij verschillende webshops en providers. Ben je op zoek naar meer informatie, dan kun je terecht in onze iPhone 11 Pro Max abonnement vergelijker. Dat geeft je ook de optie om bijvoorbeeld te filteren op levertijd of een specifieke kleur.

Goedkoopste iPhone XR abonnement met de laagste eenmalige bijbetaling

De iPhone XR werd tegelijk met de iPhone XS onthuld, maar verscheen pas in oktober. Het toestel heeft veel overeenkomsten met de XS, maar is driehonderd euro goedkoper. Dat maakt de XR interessant voor mensen die geen duizend euro uit willen geven aan een smartphone. Bovendien heb je de keuze uit zes felle kleuren: rood, koraal, geel, blauw, zwart en wit.

De iPhone XR kun je bij onderstaande partijen bestellen. Houd wel rekening dat de levertijden per provider en webshop verschillen. In de iPhone XR abonnement vergelijker vind je alle filters, modellen en providers.

Goedkoopste iPhone XS abonnementen met de laagste eenmalige bijbetaling:

De iPhone XS werd op 12 september 2018 officieel aangekondigd en is de opvolger van de revolutionaire iPhone X. Het toestel is vooral een stuk sneller en krachtiger dan zijn voorganger, en dat komt door de nieuwe A12 Bionic-chip. Daarnaast heeft de XS een betere camera, met een aantal nieuwe features. Eén daarvan is de mogelijkheid om het scherptediepte-effect van een portretfoto naderhand aan te passen.

De iPhone XS kun je bij onderstaande partijen bestellen. In de iPhone XS abonnement vergelijker vind je alle filters, modellen en providers.

Goedkoopste iPhone XS Max abonnementen met de laagste eenmalige bijbetaling:

De iPhone XS Max is de grotere variant van de iPhone XS, en tevens de iPhone met het grootste scherm ooit. Het display meet 6,5 inch en is daarmee erg fors. Dit is dan ook het enige verschil met de XS; de toestellen hebben dezelfde hardware, camera’s en design. Wel heeft de XS Max een iets grotere accu, maar dat is gezien het scherm logisch.

Via de prijsvergelijker vind je alle opties om een iPhone XS Max abonnement aan te schaffen. Het toestel is bij de partijen hieronder eenvoudig te bestellen, waarbij je zelf bepaalt welke provider, hoeveel mobiele data en belminuten je neemt.

Goedkoopste iPhone X abonnementen met de laagste eenmalige bijbetaling:

De iPhone X werd tegelijk met de iPhone 8 en 8 Plus aangekondigd en is eindelijk in Nederland verkrijgbaar. De iPhone X is de meest spectaculaire iPhone in jaren, met een nieuw design en oled-display. Ook vervangt Apple Touch ID met Face ID; gezichtsherkenning die een 3d-scan van je gezicht maakt. Net als de 8 is de X ook draadloos op te laden en is de camera sterk verbeterd.

De iPhone X kun je bij onderstaande partijen snel gemakkelijk bestellen. Ben je op zoek naar uitgebreidere filters, zoals het model en de provider? Dan kun je onze volledige iPhone X abonnement vergelijker gebruiken.

Goedkoopste iPhone 8 abonnementen zonder eenmalige bijbetaling:

De iPhone 8 werd op 12 september 2017 onthuld en is te bestellen bij alle providers. Ook kun je bij Apple zelf een exemplaar bestellen en ophalen. Apple vernieuwt de iPhone 8 met draadloos opladen, een stijlvolle glazen achterkant en wederom een sterk verbeterde camera.

De iPhone 8 is bij de partijen hieronder eenvoudig te bestellen. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone 8 abonnement prijsvergelijker met het compleetste en meest actuele aanbod.

Goedkoopste iPhone 8 Plus abonnementen zonder eenmalige bijbetaling:

De iPhone 8 Plus werd samen met de iPhone 8 aangekondigd. Sindsdien is hij te bestellen bij providers en webwinkels, of kun je een exemplaar bestellen en ophalen in de Apple Store. De dubbele camera is terug, met nog betere stabilisatie en andere verbeteringen.

De iPhone 8 Plus is bij de partijen hieronder eenvoudig te bestellen. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone 8 Plus abonnement prijsvergelijker met het compleetste en meest actuele aanbod.

Goedkoopste iPhone 7 abonnementen zonder eenmalige bijbetaling:

iPhone 7 De iPhone 7 werd op 7 september 2016 onthuld door Apple en is inmiddels verkrijgbaar bij verschillende providers en de online winkel van Apple. Ook in de Apple Store kun je een exemplaar reserveren en ophalen.

De iPhone 7 is bij de partijen hieronder eenvoudig te bestellen. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone 7 abonnement prijsvergelijker met het compleetste en meest actuele aanbod.


Goedkoopste iPhone 7 Plus abonnementen zonder eenmalige bijbetaling

iPhone 7 Plus De iPhone 7 Plus is de grotere variant van de iPhone 7, en heeft als eerste iPhone in de geschiedenis ook een dubbele cameralens. Ook de iPhone 7 Plus is inmiddels in Nederland verkrijgbaar bij verschillende providers, webwinkels en de Apple Store. De actuele prijzen en aanbiedingen staan hieronder.

De iPhone 7 Plus is bij de partijen hieronder eenvoudig te bestellen. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone 7 Plus abonnement prijsvergelijker met het compleetste en meest actuele aanbod.


Goedkoopste iPhone SE abonnementen zonder eenmalige bijbetaling

base_Apple-iPhone-SE-16GB-Rose-Gold_1De iPhone SE werd op 21 maart 2016 geïntroduceerd en is inmiddels ook in Nederland verkrijgbaar bij verschillende providers, webwinkels en natuurlijk Apples eigen Apple Store. Alle actuele prijzen en aanbiedingen hebben we hieronder geselecteerd.

De iPhone SE is bij de partijen hieronder eenvoudig te bestellen. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone SE abonnement prijsvergelijker met het compleetste en meest actuele aanbod.


Goedkoopste iPhone 6S abonnementen zonder eenmalige bijbetaling

goedkoopste iphone 6sDe iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn al een tijdje in ons land bij diverse partijen te bestellen, waaronder de Apple Store, providers en webwinkels. Hieronder vind je de beste aanbiedingen op een rijtje. Deze worden continu geactualiseerd, zodat je nooit te veel betaalt.

Bij de partijen hieronder kun je de iPhone 6S kopen. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone 6S abonnement prijsvergelijker met het compleetste en meest actuele aanbod.


Goedkoopste iPhone 6S Plus abonnementen zonder eenmalige bijbetaling

iphone 6s plus aanbiedingOok de iPhone 6S Plus is overal beschikbaar en zowel los als in combinatie met een abonnement te bestellen. Wel is het toestel een stuk duurder dan de reguliere 6S, al krijg je daar wel een groter scherm en optische beeldstabilisatie voor terug.

Hieronder hebben we de beste aanbiedingen van dit moment op een rijtje gezet. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone 6S Plus prijsvergelijker.

Goedkoopste iPhone 6 Plus abonnementen zonder eenmalige bijbetaling

iphone 6 plus kopenDe grotere 5,5 inch-iPhone 6 Plus werd eveneens in het najaar van 2014 geïntroduceerd en is een aantrekkelijk alternatief voor de duurdere 6S Plus. Je kunt een simlockvrije iPhone 6 Plus kopen, al is het vaak interessanter om voor een abonnement te kiezen. De beste aanbiedingen vind je hieronder op een rijtje. Een iPhone 6 Plus met Hollandsnieuwe abonnement is het goedkoopst.

Bij onderstaande aanbiedingen is uitgegaan van een minimale databundel van rond de 1000MB. Wil je zelf filteren op model, provider, minuten en MB’s? Gebruik dan onze iPhone 6 Plus abonnement prijsvergelijker.

Refurbished iPhone kopen

Wil jij een refurbished iPhone kopen? Dan kun je bij diverse partijen terecht. Het verschil tussen een refurbished en een tweedehands toestel is dat eerstgenoemde is gecontroleerd, schoongemaakt en gerepareerd en doorgaans wordt verkocht met twee jaar garantie. In onze vergelijker zijn deze opgeknapte iPhones opgedeeld in drie condities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Wil je meer weten over refurbished? Check dan ook onze refurbished iPhone koopgids met adviezen en tips voor het vinden van de beste refurbished deal. Onze vergelijker maakt bovendien onderscheid tussen toestellen die het Keurmerk Refurbished dragen. Dit keurmerk verzekert onder meer een garantie van twee jaar op alle onderdelen en een controle op meer dan 50 punten. Hieronder hebben we de scherpste prijzen per toestel voor je op een rijtje gezet.

→ Vergelijk refurbished iPhones op keurmerk

Refurbished iPhone XR


→ Of vergelijk zelf alle refurbished iPhone XR aanbiedingen

Refurbished iPhone X


→ Vergelijk zelf alle refurbished iPhone X aanbiedingen of refurbished iPhone X met keurmerk aanbiedingen

Refurbished iPhone 8


→ Vergelijk zelf alle refurbished iPhone 8 aanbiedingen of refurbished iPhone 8 met keurmerk aanbiedingen

Refurbished iPhone 8 Plus


→ Vergelijk zelf alle refurbished iPhone 8 Plus aanbiedingen of refurbished iPhone 8 Plus met keurmerk aanbiedingen

Refurbished iPhone 7


→ Vergelijk zelf alle refurbished iPhone 7 aanbiedingen of refurbished iPhone 7 met keurmerk aanbiedingen

Refurbished iPhone 7 Plus


→ Vergelijk zelf alle refurbished iPhone 7 Plus aanbiedingen of refurbished iPhone 7 Plus met keurmerk aanbiedingen

Refurbished iPhone SE

→ Vergelijk zelf alle refurbished iPhone SE aanbiedingen of refurbished iPhone SE met keurmerk aanbiedingen

Refurbished iPhone 6S

→ Vergelijk zelf alle refurbished iPhone 6S aanbiedingen of refurbished iPhone 6S met keurmerk aanbiedingen

Refurbished iPhone 6S Plus

→ Vergelijk zelf alle refurbished iPhone 6S Plus aanbiedingen of refurbished iPhone 6S Plus met keurmerk aanbiedingen

Refurbished iPhone 6

→ Vergelijk zelf alle refurbished iPhone 6 aanbiedingen of refurbished iPhone 6 met keurmerk aanbiedingen

Refurbished iPhone 6 Plus

→ Of vergelijk zelf alle refurbished iPhone 6 Plus aanbiedingen of refurbished iPhone 6 Plus met keurmerk aanbiedingen

Refurbished iPhone 5S

→ Of vergelijk zelf alle refurbished iPhone 5S aanbiedingen

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.