Gmail app update verschenen

Roel van Hout
28 augustus 2013, 7:50
1 min leestijd
Gmail app update verschenen

Google is de afgelopen tijd flink bezig geweest de iOS apps bij te werken. Na onder meer een update voor YouTube is er nu weer een Gmail app update verschenen.

De Gmail app update bevat onder meer een functie die Google omschrijft als een ‘verbeterde bijlage-ervaring’. Wat ze daar mee bedoelen, is dat plaatjes van bijlagen groter, en dus beter te onderscheiden zijn. Als je vanaf nu op een bijlage tikt, opent deze vanaf nu bovendien in volledig scherm-modus.

Gmail app update verbetert samenwerking met andere apps

Gmail app update

Zoals we onlangs ook al schreven, is Google bezig de samenwerking tussen de eigen iOS apps te verbeteren. Dat betekent dat, wanneer je in de Gmail app op bijvoorbeeld een YouTube-filmpje tikt, de YouTube app opent – mits je die geïnstalleerd hebt, natuurlijk. Ondersteuning voor Chrome, YouTube en Google Maps had Gmail al, maar er zijn nu ook directe koppelingen met Google Drive en Google+ aangebracht.

Wellicht dat Google het nog verder gaat voeren, en straks één centrale login voor alle iOS apps heeft, maar in deze update is daar nog geen sprake van.

Spotlight: Gmail

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Black Friday