Gmail app update verschenen

Google is de afgelopen tijd flink bezig geweest de iOS apps bij te werken. Na onder meer een update voor YouTube is er nu weer een Gmail app update verschenen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Gmail app update bevat onder meer een functie die Google omschrijft als een ‘verbeterde bijlage-ervaring’. Wat ze daar mee bedoelen, is dat plaatjes van bijlagen groter, en dus beter te onderscheiden zijn. Als je vanaf nu op een bijlage tikt, opent deze vanaf nu bovendien in volledig scherm-modus.

Gmail app update verbetert samenwerking met andere apps

Gmail app update

Zoals we onlangs ook al schreven, is Google bezig de samenwerking tussen de eigen iOS apps te verbeteren. Dat betekent dat, wanneer je in de Gmail app op bijvoorbeeld een YouTube-filmpje tikt, de YouTube app opent – mits je die geïnstalleerd hebt, natuurlijk. Ondersteuning voor Chrome, YouTube en Google Maps had Gmail al, maar er zijn nu ook directe koppelingen met Google Drive en Google+ aangebracht.

Wellicht dat Google het nog verder gaat voeren, en straks één centrale login voor alle iOS apps heeft, maar in deze update is daar nog geen sprake van.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.