De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Maandthema overzicht: dit schreven we in januari over Gezondheid

Lars Paijmans
31 januari 2018, 19:27
1 min leestijd
Maandthema overzicht: dit schreven we in januari over Gezondheid

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er op, en daarmee ook het eerste maandthema van iPhoned. Kijk met ons mee naar alle artikelen die we de afgelopen tijd over gezondheid schreven.

Gezondheid maandthema: dit schreven we in januari

In 2018 gaat iPhoned het (iets) anders doen. Naast alle nieuwsartikelen, reviews en tips focussen we ons voortaan iedere maand op een specifiek onderwerp in de wereld van Apple. Omdat januari de maand van de goede voornemens is, lag de keuze voor de hand: met het oog op de Apple Watch en de Gezondheids-app kozen we in januari voor gezondheid als maandthema.

Gezondheid maandthema

Dat leverde niet alleen een flinke reeks aan artikelen op, we merkten ook dat jullie als lezers hier graag meer over willen lezen. Als deze maand een voorbode was op de rest van 2018, gaan we zeker door met het uitlichten van deze thema’s.

Zo stonden we deze maand niet alleen stil bij de basisfuncties van de Activiteiten-app, maar hebben we ook onze favoriete hardloop-apps op een rij gezet en keken we hoe je een Apple Watch het beste kunt gebruiken als je aan krachtsport doet. Heb je niet alle artikelen gezien? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder lees je alle verhalen die we deze maand hebben geschreven over dit onderwerp:

Morgen begint februari, waarin we natuurlijk ook ons tweede maandthema zullen onthullen. Houd iPhoned morgen dus in de gaten en laat vooral weten welke maandthema’s jij graag terugziet. Dit kan via een reactie onder dit artikel, of een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu