Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Gestolen BMW teruggevonden dankzij Apple AirTag

Piet-Jan Lentjes
7 november 2023, 14:43
2 min leestijd
Gestolen BMW teruggevonden dankzij Apple AirTag

Dat de tracker van Apple soms echt wel handig kan zijn blijkt maar weer uit dit nieuwsbericht. Een gestolen BMW werd vrij eenvoudig teruggevonden dankzij de AirTag.

Lees verder na de advertentie.

Gestolen BMW teruggevonden dankzij AirTag

Wederom heeft de AirTag een auto teruggevonden. Een Canadese man stapte (iets te snel) uit zijn auto en was vergeten dat hij zijn raam omlaag had gezet. De volgende dag was zijn BMW gestolen.

airatg auto

Gelukkig had hij zes maanden daarvoor een AirTag in zijn BMW verstopt. Dus na een korte blik in de ‘Zoek mijn’-app kon hij zien waar zijn auto gebleven was. Die bleek een stukje verder bij een motel te staan.

De eigenaar van de gestolen auto ging erheen en belde meteen de politie. Die konden de auto weer aan de eigenaar teruggeven (met de meeste spullen die in de auto zaten erbij). De eigenaar was in ieder geval ontzettend blij dat hij voor 29 dollar de AirTag maanden geleden had opgepikt.

Apple AirTag in het kort

De AirTag is een handig apparaatje dat je helpt om je spullen die je bent kwijtgeraakt weer makkelijk terug te vinden. Hier komt een speciale techniek bij aan te pas die extra nauwkeurig je zoekgeraakte voorwerpen kan lokaliseren.

De AirTags zijn traceerbaar op je iPhone in de Zoek mijn-app. Als je in de buurt van je spullen bent, maakt deze sensor contact met je iPhone of iPad. De Tag krijgt een eigen tabblad in de app.

AirTag delen

Wil je ook een AirTag in jouw BMW of andere auto stoppen? Wij hebben de beste prijzen al voor je opzocht in onze AirTag-prijzenvergelijker. Als je deze bekijkt, weet je in ieder geval dat je niet teveel gaat betalen!

Apple AirTag prijzen vergelijken

Nieuw

€ 34,95

Bekijk prijzen

En vind je de AirTag van Apple te duur? Dan kun je voor nog geen tien euro een alternatief bij de Kruidvat kopen. Meer weten? Lees dan onderstaand artikel nog even door.

Lees meer: AirTag voor nog geen tientje – Kruidvat heeft ’em!

Wil je meer weten over de AirTag of over Apple? Meld je aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief, download de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan ben je altijd op de hoogte van het laatste Apple-nieuws.

Via: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirTag
Apple AirTag

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu