Geruchten gouden iPhone 5S zwellen aan
Roel van Hout

Zaterdag plaatsten we nog nieuwe foto’s van de gouden iPhone 5S. Sindsdien zijn de geruchten over de nieuwe iPhone-kleur alleen nog maar verder aangezwollen.

Zo bevestigden anonieme bronnen aan TechCrunch dat de gouden iPhone 5S niet letterlijk de kleur van het edelmetaal zal krijgen, maar iets lichter, meer champagne-kleurig, zal zijn. Het is dus niet zo dat je, als je straks je iPhone 5S uit je zak haalt, je bang hoeft te zijn dat iedereen er naar gaat zitten staren, want heel opvallend zal hij waarschijnlijk niet zijn.

‘Gouden iPhone 5S voor China, India en eerbetoon aan Californië’

gouden iPhone 5SIn India en China is goud een populaire kleur voor apparaten, wat algemeen beschouwd wordt als een belangrijke reden voor de waarschijnlijke nieuwe gouden iPhone 5S. Daarnaast zou Apple ermee willen refereren aan Californië, dat in de volksmond de ‘gouden staat’ wordt genoemd.

Apple is immers bezig de banden met de regio én de rest van de VS aan te halen: zo zal de nieuwe MacPro in Amerika in elkaar worden geschroefd, en publiceerde Apple in juni al een reclamespotje waarin het benadrukt dat de producten ‘door Apple in Californië’ ontworpen zijn.

De nieuwe iPhone zal naar verluidt een opslagcapaciteit van 128 GB hebben. Wil je meer geruchten over het nieuwe toestel lezen? Bekijk dan ons iPhone 5S overzicht!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.