Gerucht: WWDC op 5 tot en met 9 juni 2011
Redactie

Volgens de laatste geruchten gaat Apple op 5 tot en met 9 juni de World Wide Developers Conference organiseren. Tijdens dit evenement wordt er altijd een keynote gehouden. Tijdens deze keynote worden vaak spectaculaire nieuwe producten gepresenteerd. Traditiegetrouw zal Apple hoogstwaarschijnlijk weer een nieuwe iPhone aankondigen, net als de vorige edities.

Aanwijzingen

Elk jaar lekt de datum van de WWDC-dagen uit. In de agenda van het gebouw wordt altijd rond het begin van het jaar een aantal dagen gereserveerd voor ‘Corporate Meeting’. Voorgaande jaren bleek dat deze gereserveerde dagen voor Apple bestemd waren. Dit jaar is het echter een grotere gok dan voortgaande jaren

Dit jaar staat er drie keer ‘Corporate Meeting’ in de agenda van Moscone Center. Het gerucht dat WWDC op 5 juni zal starten is gebaseerd op de data van de voortgaande edities van het WWDC-evenemnt.

Onderwerpen tijdens de keynote

De keynote kan nu al min of meer worden uitgelicht. Apple heeft namelijk al een nieuw besturingssysteem, Mac OSX Lion, aangekondigd. Ook zal Apple waarschijnlijk een nieuwe iPhone gaan aankondigen. Misschien wordt er tijdens de keynote zelfs al een preview van iOS 5 vrijgegeven.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.