Gerucht: WWDC 2012 van 10 tot 15 juni
Redactie

De World Wide Developers Conference 2011 (WWDC) vond ongeveer een week geleden plaats. Er verschijnen nu al geruchten over de WWDC van 2012. Het lijkt er namelijk op dat Apple deze conferentie in 2012 van 10 tot 15 juni opnieuw organiseert. Er zijn veel mensen die deze data nu al willen weten, want hotels en vluchten naar deze plaats zijn tijdens het evenement namelijk schaars.

“Corporate Meeting”

In de agenda van het gebouw waar de conferentie normaal plaatsvindt, staan alle evenementen die daar plaatsvinden. Apple wil echter de data van hun evenementen geheimhouden. Om deze reden staat er in de agenda van Moscone Center altijd een aantal keer ‘Corporate Meeting’. Deze tekst staat nu al bij 10 tot 15 juni, en dus lijkt het erop dat Apple deze data al gereserveerd heeft voor de WWDC van 2012.

Te klein gebouw

Het evenement was dit jaar binnen een aantal uren uitverkocht. Ruim 5000 ontwikkelaars woonden het evenement bij. Het gebouw begint dus te klein te worden voor alle ontwikkelaars die er graag heen willen. Het is dus opvallend dat Apple weer voor het Moscone Center kiest, want dit beperkt de groei van de WWDC.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.