Gerucht: Opera Mini is afgewezen door Apple

Er gaat een gerucht de ronde dat de browser Opera Mini is afgewezen door Apple. Opera kondigde de browser begin februari aan, en publiceerde gelijk daarna een video met de browser op de iPhone. Hieruit kon men concluderen dat het niet om een flauwe grap ging. Half maart hebben de ontwikkelaars de applicatie bij Apple ingediend, maar tot op heden is de applicatie nog niet in de App Store te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Volgens de website iPhone3GSystem.fr is de applicatie afgewezen door Apple. De applicatie zou volgens Apple te veel lijken op Safari, en dit is een reden om de applicatie af te wijzen. Velen hadden al verwacht dat Apple dit als reden zou gebruiken om de applicatie niet in de App Store te plaatsen.

De Goedkeuringsprocedure

De goedkeuringsprocedure van Apple duurt nu ongeveer 7 dagen voor ruim 95 procent van de applicaties. Dit bevestigt dus ook weer dat de applicatie is afgewezen, want Opera heeft de browser ruim 2 weken geleden bij Apple ingediend.

Bron: iPhone3GSystem

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.