Gerucht: Ontwikkelaars hebben applicaties voor firmware 4.0 af
Redactie

Een bekende, anonieme ontwikkelaar heeft aan CNET verteld dat hij zijn applicatie klaar heeft gemaakt voor firmware 4.0. Op dit moment is de software voor de ontwikkelaars nog niet klaar voor firmware 4.0, maar het kan toch zo zijn dat sommige ontwikkelaars de software wel al hebben. Bij de lancering van firmware 3.0 zagen we namelijk ook dat een paar grote ontwikkelaars de software al hadden.

Tablet

De verwachting is dat firmware 4.0 26 januari geïntroduceerd zal worden tijdens het event van Apple. Apple wacht hier waarschijnlijk mee omdat de firmware ook aanwezig zal zijn op de spraakmakende, onbevestigde tablet van het bedrijf. Alle analisten, kranten en techblogs  verwachten dat het apparaat 26 januari gelanceerd zal worden.

Nieuwe functies

De geruchtenstroom over firmware 4.0 is de laatste tijd al erg op gang gekomen. Men verwacht bijvoorbeeld dat firmware 4.0 een e-reader.app, een iTunes-bookstore en een radio met zich mee zal brengen. Al deze geruchten klinken zeer geloofwaardig, maar het is nog maar de vraag of Apple dit echt in de firmware gaat verwerken.

Bron: CNET

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.