Gerucht: nieuwe perconferentie Apple midden augustus

MacMagazine zegt dat het informatie van een betrouwbare bron heeft ontvangen die stelt dat Apple hun traditionele conferentie over de iPod Touch midden september zal vervroegen naar midden augustus. Volgens de bron zal de uiteenzetting gaan over de nieuwe generatie iPod Touch.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het gerucht doet de ronde dat Apple’s persconferentie over de iPod Touch dit jaar zal vervroegen. Om welke reden dat dit zou gebeuren is niet bekend, maar men deelt wel mee dat de nieuwe generatie iPod Touch de focus van deze vormt. Men verwacht dat deze een ingebouwde frontale camera en Retina Display krijgt zoals zich voordoet bij de nieuwe iPhone 4. Dit maakt onder andere FaceTime mogelijk. Verder zou er ook iets aan bod komen over de iOS 4 firmware voor de iPad.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.