Gerucht: Nieuwe iPod Touch in december

Redactie
9 november 2009, 20:17
1 min leestijd
Gerucht: Nieuwe iPod Touch in december

Er verschenen vandaag weer erg veel geruchten over Apple op internet. Één van deze geruchten gaat over de release van een nieuwe iPod Touch in december. Als we deze geruchten namelijk mogen geloven, komt er voor de feestdagen nog een nieuwe versie van de iPod Touch. Het verschil tussen de huidige iPod Touch en de nieuwe iPod Touch is de toevoeging van een camera.

Apple heeft een aangegeven dat er voor de feestdagen geen nieuwe producten meer toegevoegd zouden worden aan het huidige assortiment, maar volgens de bron heeft Apple dit alleen maar gezegd om de geruchten de grond in te drukken.

Lees verder na de advertentie.

Dat er misschien een nieuwe iPod Touch aankomt zal volgens de bron niet betekenen dat Apple de huidige iPod Touch uit het assortiment haalt. Je kan dus kiezen of je een iPod Touch met of zonder camera koopt.

Realiteit

Toen de huidige versie van de iPod Touch net in de winkels lag, werd deze door een Apple-fan uit elkaar gehaald. Bij de demontage van product bleek dat er een open plek was op de plaats waar een camera normaal zou zitten. Dit zou er dus op kunnen wijzen dat Apple van plan was/is een iPod Touch met camera te maken.

Bron: iPhoneAlley

Categorie: Devices
Device: iPod Touch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPod Touch
iPod Touch
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's