Gerucht: Nieuwe iPod Touch in december

Er verschenen vandaag weer erg veel geruchten over Apple op internet. Één van deze geruchten gaat over de release van een nieuwe iPod Touch in december. Als we deze geruchten namelijk mogen geloven, komt er voor de feestdagen nog een nieuwe versie van de iPod Touch. Het verschil tussen de huidige iPod Touch en de nieuwe iPod Touch is de toevoeging van een camera.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Apple heeft een aangegeven dat er voor de feestdagen geen nieuwe producten meer toegevoegd zouden worden aan het huidige assortiment, maar volgens de bron heeft Apple dit alleen maar gezegd om de geruchten de grond in te drukken.

Dat er misschien een nieuwe iPod Touch aankomt zal volgens de bron niet betekenen dat Apple de huidige iPod Touch uit het assortiment haalt. Je kan dus kiezen of je een iPod Touch met of zonder camera koopt.

Realiteit

Toen de huidige versie van de iPod Touch net in de winkels lag, werd deze door een Apple-fan uit elkaar gehaald. Bij de demontage van product bleek dat er een open plek was op de plaats waar een camera normaal zou zitten. Dit zou er dus op kunnen wijzen dat Apple van plan was/is een iPod Touch met camera te maken.

Bron: iPhoneAlley

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.