Gerucht: nieuwe iPhone zal “iPhone Video” gaan heten
Redactie

TUAW heeft een anonieme tip binnengekregen waarbij vermeld wordt dat de AT&T’s ‘support’ website zal worden geüpdate met een modelkeuze “iPhone Video” bij het aanvinken van Apple als mobiele telefoon fabrikant. Voorlopig kan je op de officiële website van AT&T enkel en alleen de opties “Original model” en “iPhone 3G” aanvinken, maar hier zou dus verandering in komen.

 

Dit wilt aldus zeggen dat deze info normaal gezien nog niet kenbaar mocht gemaakt worden. Ook dit nieuws is in overeenstemming met de vorige post over het gerucht dat nieuwe modellen beschikbaar zullen worden gesteld door de mobiele telefoon verkoper Carphone Warehouse.

<br />

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • karsyns

  dat lijkt me sterk

 • Pingback: Nog 2 dagen speculeren, en dan… - iPhoned.nl()

 • Tijn

  stop nou eens met die “Gerucht” onzin.. Zo helpen we verhalen de wereld in die NERGENS over gaan.

  Hoevaak is hier al het gerucht voorbij gekomen dat er WEER bv nieuwe iphone foto’s zijn.

  Stop dus met onzin te verspreiden en breng werkelijk nieuws waar een waarheid aan vast zit.

  Aan geruchten heb je geen drol.

  Sorry dat ik er zo over denk, maar iedere keer dat ik WEER gerucht zie, denk ik STEEDS weer… Pfffff weer zo’n lading onzin..

 • Catherina

  @Tijn
  Voor veel mensen is het spannend dat het WWDC er aan komt. Voor hen zijn deze berichten interessant. Misschien in jouw geval niet, maar met iPhoned.nl proberen we een breed publiek aan te spreken. Wanneer er ander nieuws is, wordt dat zeker gepost, maar vlak voor het WWDC zijn de geruchten nou eenmaal interessant!

 • Pingback: WWDC Live blog juni 2009 - iPhoned.nl()