Gerucht: MobileMe vanaf 2 maart eindelijk gratis
Redactie

Komende woensdag zal er in San Francisco een bijeenkomst plaatsvinden waarbij hoogstwaarschijnlijk de iPad 2 wordt aangekondigd door Apple. Apple roept nooit de media bijeen voor slechts één aankondiging, en dus wordt er weer veel gespeculeerd op het internet. De sterkste geruchten gaan over MobileMe op dit moment.

MobileMe uit de schappen

In Apple Stores zijn de fysieke verkooppakketjes van MobileMe uit de schappen gehaald. De abonnementen op MobileMe worden op dit moment ook niet meer aangeboden bij Macbooks en iMacs als optionele aankoop, en dus lijkt het erop dat er iets met MobileMe gaat gebeuren.

Gratis MobileMe

Al ruim een half jaar wordt er flink gespeculeerd over een gratis versie van MobileMe. Apple heeft deze geruchtenstroom weer aangewakkerd door te zeggen dat er dit kwartaal een enorm datacenter in gebruik gaat worden genomen. Ook de keynote van komende woensdag kan natuurlijk een grote aanwijzing zijn voor een nieuwe MobileMe-aankondiging.

Aanstaande woensdag, 02 maart 2011, zal Apple meer gaan vertellen over hun laatste producten. Deze bijeenkomst kan je waarschijnlijk weer volgen via een video-stream die op Apple.com gepubliceerd zal worden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.