Gerucht: Media Markt Duitsland lek prijzen van Apple Tablet [update]
Redactie

Op het Twitter-profiel van de Duitse Media Markt was vanochtend een vreemde tweet te zien. Dit korte berichtje vermeldde namelijk de prijs van ‘Apple iPad’. Op dit moment kennen we nog geen Apple iPad, en dus gaan we ervanuit dat dit de naam is van de Apple Tablet die het bedrijf hoogstwaarschijnlijk morgen avond zal introduceren. Volgens de tweet kan je het apparaat met en zonder abonnement kopen.

Prijzen

De prijs van de ‘iPad’ zal volgens de tweet mét abonnement 499 euro kosten, en zonder abonnement 899 euro kosten. Dit bevestigt de geruchten van de afgelopen maand als dit een echte lek van de Media Markt is.

Internetten via 3G-signaal

Als de Media Markt gelijk heeft betekent het dat de ‘iPad’ beschikt over een 3G-chip. Je kan dan dus overal internetten als je een sim-kaartje in het apparaat hebt zitten. Naar verwachting zal een internet abonnement tussen de 20 en 30 euro kosten met een 2-jarig abonnement.

Inmiddels is de tweet helaas verdwenen van de twitter-pagina.

Bron: OMT

[update]

Inmiddels is gebleken dat het account niet tot Media Markt zelf toebehoorde en dat de betreffende tweet om dezelfde reden naar het land der fabelen geholpen mag worden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.