Gerucht: lancering iOS 4.3 vertraagd
Redactie

Enkele weken geleden werd de iPad-krant ‘The Daily’ gepresenteerd. Tijdens deze presentatie gaven de ontwikkelaars aan dat de krant de eerste twee weken gratis te downloaden is, en dat je daarna een abonnement kan nemen via een in-app aankoop. Deze abonnementen zijn pas vanaf iOS 4.3 mogelijk, en dus verwachtte men dat iOS 4.3 vandaag zou uitkomen.

De oplettende ‘The Daily’-lezer heeft gemerkt dat het gratis abonnement verlengd is tot 28 februari. Dit betekent waarschijnlijk dat de lancering van iOS 4.3 vertraagd is, want de ontwikkelaars van ‘The Daily’ kunnen hun abonnementen nog niet aanbieden. De verlenging van de gratis abonnementen kan een aanwijzing zijn dat de update naar iOS 4.3 binnen nu en 14 dagen beschikbaar komt.

Nieuwe functies in iOS 4.3

Er is nog niet veel bekend over iOS 4.3 We weten op dit moment alleen zeker dat de nieuwe functie ‘in-app abonnementen’ beschikbaar komt nadat je de update geïnstalleerd hebt. Enkele geruchten op internet spreken ook nog over een uitbreiding van de gratis MobileMe-functies. Deze geruchten zijn echter nu nog nergens zichtbaar op gebaseerd.

Via MacRumors

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.