Gerucht: “iPhone 5 keynote in Cupertino”
Redactie

Iedereen weet het zeker: Het kan niet lang meer duren voordat Apple een nieuwe iPhone introduceert. Het is alleen nog niet bekend wanneer en hoe Apple deze nieuwe iPhone aan de wereld gaat tonen. Vorige week meldden verschillende bronnen dat de keynote over deze nieuwe iPhone gepland staat voor 4 oktober, maar over de locatie is tot nu toe nog niet veel gespeculeerd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Normaliter organiseert Apple keynotes in grote beursgebouwen, zodat alle pers ook kan plaatsnemen in de zaal. Dit keer lijkt het event echter op andere plek plaats te gaan vinden. Volgens AllThingsD is Apple namelijk van plan om de keynote op het hoofdkantoor te organiseren. Mogelijk heeft dit te maken met het eerste optreden van de nieuwe CEO Tim Cook.

Een andere verklaring zou zijn dat Apple te laat is geweest met het reserveren van een grotere zaal. Normaal is Apple vrij op tijd met het plannen van evenementen, maar mogelijk was dit nu niet te doen vanwege een productieprobleem.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.