Gerucht: iPad voorverkoop start 25 februari

De bloggers van de website AppAdvice denken dat de voorverkoop van de iPads volgende week van start zal gaan. Hiervoor hebben ze geen uitgelekte pagina’s, foto’s of documenten als bewijs, maar een logische redenatie. Door te kijken naar de andere productlanceringen van Apple zijn ze redelijk zeker van hun voorspelling.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bestelprocedure

Apple heeft tijdens de Keynote van januari 2010 aangekondigd dat de iPad (WiFi-versie) 60 dagen later in de winkel zou liggen. Rekening houdend met de bestelprocedure van Apple wordt het volgende week tijd om de voorverkoop te starten. Na het bestellen van een populair product uit de online Apple Store duurt het namelijk altijd nog enige tijd voordatje het product ontvangt.

Bij de lanceringen van de iPhones zagen we ook dat deze vrij vroeg in de voorverkoop gingen. Op deze manier weten de winkels wat de vraag is, en kunnen ze meteen meer apparaten bestellen als de belangstelling groot is. Waarschijnlijk zal Apple dit ook doen met de iPads.

Prijzen

Het is nog steeds onbekend hoeveel de iPad in Nederland gaat kosten. In Amerika zijn de prijzen al sinds januari bekend, maar Apple houdt de andere landen nog even in spanning. Mijn verwachting is dat het goedkoopste Wifi-model 450 tot 500 euro gaat kosten.

Bron: AppAdvice

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.