Gerucht: iOS 4.3.2 komt binnen 2 weken

Volgens de geruchten gaat iOS 4.3.2 binnen twee weken gelanceerd worden. Deze nieuwe firmware zal enkele bugs gaan wegwerken. In iOS 4.3.1 zijn namelijk erg veel fouten te vinden. Onder andere Facetime en Wi-Fi-verbindingen werken vaak niet zoals het hoort. Het gerucht is verspreid door Boy Genius Report.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Exploits dichten

Volgens The Boy Genius dicht Apple ook enkele exploits in het iOS. Hierdoor wordt het voor jailbreakers steeds lastiger om software te maken die de iDevices kunnen jailbreaken. Voor de iPad 2 is er op dit moment nog steeds geen jailbreak beschikbaar, en dus lijkt Apple goed op weg te zijn om het jailbreaken onmogelijk te maken.

Een paar dagen voor de release van iOS 4.3.1 maakte BGR bekend dat Apple deze firmware binnen twee weken zou lanceren. De man achter de website kreeg zijn gelijk. Deze keer is de kans weer heel groot dat hij gelijk heeft, want hij schijnt erg goede bronnen te hebben.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.