Gerucht: iOS 4.2 uitgesteld vanwege Wifi-problemen

Op internet gaat vandaag een gerucht de ronde over de release van iOS 4.2. Deze release zou zijn uitgesteld vanwege Wifi-problemen op de iPad. Deze problemen maken het gebruik van de draadloze verbinding in enkele gevallen onmogelijk.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Video’s van de problemen

Op Youtube zijn verschillende video’s verschenen van iPads met problemen. Deze iPads zijn voorzien van iOS 4.2 GM. Men verwachtte dat Apple de definitieve versie van iOS 4.2 vandaag zou uitbrengen, maar op dit moment is er nog geen update op de servers van Apple te vinden.

iTunes update

Als je je toestel wilt updaten, heb je een update van iTunes nodig. Deze update is nog niet beschikbaar, en dus is ook nog niemand in staat om iOS 4.2 te installeren. Op het moment dat de iTunes update is gelanceerd, is de kans dus groot dat iOS 4.2 snel zal uitkomen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.