Gerucht: Geen iTunes Cloud maar wel MobileMe update

Redactie
14 februari 2011, 19:46
1 min leestijd
Gerucht: Geen iTunes Cloud maar wel MobileMe update

Al enkele maanden gaan er geruchten de ronde over een nieuwe service van Apple waarmee je muziek kan opslaan op internet. Deze muziek zou je volgens deze geruchten vervolgens kunnen beluisteren op je iPhone en iPad als je onderweg bent. Volgens de laatste geruchten gaat deze ‘iTunes Cloud’ echter niet uitkomen. In plaats van de nieuwe dienst zou Apple bezig zijn met een grote update voor MobileMe.

Lees verder na de advertentie.

Geen cloud, maar eigen opslag

De nieuwe update van MobileMe bevat volgens de geruchten een functie waarmee je je muziek op je computer overal ter wereld kan bereiken. De muziek wordt echter niet bij Apple op de servers opgeslagen, en dus moet je computer altijd aan staan om de muziek te bereiken. Het zou mogelijk kunnen zijn om je muziek ook online op te slaan, maar hieraan zitten dan waarschijnlijk extra kosten aan gebonden.

Gratis MobileMe in de toekomst?

De nieuwe update van MobileMe zal volgens de bron gratis beschikbaar komen voor iedere iOS-gebruiker. Het is echter nog onduidelijk of het bij de gratis versie om een volledige versie gaat. Mogelijk gaat Apple namelijk een beperkte versie van MobileMe uitbrengen voor de gratis gebruikers.

Via MacRumors

Categorieën: Apple, Geruchten
Thema: iTunes

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen