Placeholder
Redactie

Op internet zijn weer nieuwe foto’s opgedoken van een mogelijke nieuwe iPhone. Heel overtuigend zijn deze foto’s niet, maar toch zijn ze leuk om te laten zien.

Op de foto is een iPhone te zien met een ‘lampje’ aan de voorkant. Volgens de speculaties bij de foto’s gaat het hier om een indicator lampje van de camera aan de voorkant.

Mij lijkt dit zeer onwaarschijnlijk. Ik denk zelf dat dit de huidige iPhone is, die een infrarood -licht uitzendt. Dit is zeer makkelijk te fotograferen. Probeer maar eens een foto te nemen van een afstandsbediening waarmee je de tv harder zet. Je ziet op de foto een fel lichtje, net als op deze foto’s.

Wat denken jullie? Is deze foto echt of nep?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • jos

  NEP

 • Caspar

  Dit “lampje” heeft mij iPhone 3G ook.. Die zit je alleen als je een foto maakt met flits (van de telefoon zelf). Volgens mij is dit gewoon de sensor die het scherm uitzet als je je telefoon aan je oor houd.. Als je met een felle lamp goed kijkt zie je hem zitten..

 • sebway

  nep.. is gewoon weerspiegeling ofzo..

 • Dit is enkel het rode lampje van de camera dat reflecteert op de iPhone dat sommige fototoestellen hebben om te kijken hoever een object verwijderd is.

 • xdiia

  ik heb dit roodlampje ook telkens als ik me iphone aan zet spring ie ook aan eerst d8 ik dat het een of andere fout was omdat als ik nu ga bellen en iphone tegen me oor aan hou dat het beeld nie meer uitspring (vet irritant want als je met je oor het scherm aanraakt spring ie op micro uit-.-) ma sinds ik dat heb brand da lampje ook dus egt vaag:/

 • bas

  zowiezo is de foto gaar en lelijk

 • Alcolicious

  gewoon de 3g(s)