Gerucht: Er komt een iPhone 3GS met 8 GB geheugen
Redactie

Als we de foto’s van een intern bericht van een winkelketen in Amerika mogen geloven, komt er een iPhone 3G S met 8GB geheugen. De winkelketen, Roger Wireless, zal eerst de voorraad iPhone 3G’s (8GB) gaan opmaken, en daarna de nieuwe iPhone 3GS (8GB) in de schappen leggen.

In de memo staat dat de iPhones op dit moment naar de winkels verstuurd worden. Als deze memo klopt, zal de 8GB iPhone 3GS alleen in het zwart verkrijgbaar zijn.

De bron van deze foto’s is de website The Boy Genius Report. Deze website zit bijna altijd goed als het gaat om geruchten, maar dit gerucht klinkt enkele analisten toch een beetje raar in de oren. Apple wilde juist de iPhone 3G 8GB blijven aanbieden, zodat mensen die iets minder te besteden hebben zich ook een iPhone kunnen veroorloven. Als de iPhone 3GS 8GB zal verschijnen, betekent dit dus waarschijnlijk het einde van de iPhone 3G 8GB.

Bron: Boygeniusreport

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • iKnidreeg

  ”Apple wilde juist de iPhone 3G 16GB blijven aanbieden, zodat mensen die iets minder te besteden hebben zich ook een iPhone kunnen veroorloven. Als de iPhone 3GS 8GB zal verschijnen, betekent dit dus waarschijnlijk het einde van de iPhone 3G 16GB”

  Moet het niet iPhone 3G 8GB zijn?

 • Ik heb anderhalve week geleden een 3gs besteld bij T-mobile, maar hoor helemaal niets over het maken van een afleverafspraak…is dat normaal?

  En ik begrijp ook niet hoe het werkt met het nummer overzetten. Mijn oude telfort abonnement wordt dan opgezgegd, maar betaal ik dan kortstondig voor twee abonnementen tegelijk?

  gr.

 • Jan van Kampen

  @IKnidreeg
  Nee, want 8GB 3G is op dit moment uit de schappen gehaald (als ik nu geen denkfout maak). De 3G 8GB is nergens meer te koop, maar de 16GB 3G wel.

 • iKnidreeg

  @Jan van Kamper
  Als je op de site van T-Mobile kijkt, zie je dat alleen de iPhone 3G 8GB nog te koop is, en daarbij alle versies van de iPhone 3GS. Dit betekent dus, volgens mij, dat de 3G 16GB uit de schappen gehaald is, en dat de 3G 8GB nog wel verkrijgbaar is.

 • iKnidreeg

  @Jan van Kamper*, sorry

 • iKnidreeg

  Wat is het af en toe toch handig als er een edit-mogelijkheid is 🙂

  @Jan van Kampen*

  YES! Nu wel goed 😉

 • Jan

  @IKnidreeg
  hahaha, lekker bezig.

  Raar dat ik zo zeker van me zelf kan zijn als het niet eens waar is. Bedankt voor de opmerking, ik zal het even veranderen.

 • Pingback: Is er een iPhone 3GS 8GB op komst? - iPhoned.nl()

 • Johan

  ik had liever een 3GS 64GB